Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Hyundai, Real Madrid ve Milan futbolcularını tercih etti!

Dünya Otomobil üretiminde üst sıralara tırmanan ,
bununla beraber sanata ve spora da her daim önem veren Hyundai, şimdi de 2014 FIFA Dünya Kupası’nın ana sponsorlarından biri.


 Futbolda Hyundai ağırlığı



Marka elçileri olarakta dünyanın en çok sevilen futbolcularından Real Madrid’li İspanyol Iker Casillas ve A.C Milan’lı Brezilyalı Ricardo Kaká’yı seçti.
Futbol tutkunlarıyla Hyundai arasında sıkı bir bağ kurması arzulanan bu aktivitede ayrıca Chelsea’li orta saha oyuncusu Oscar Emboaba da Brezilya’daki yerel marka temsilcisi olacak. Marka elçileri sezon boyunca etkin bir rol oynayarak bir çok aktivitede öne çıkarken aynı zamanda televizyon, dergi ve sosyal medya reklamlarında da markanın yüzü olacak.



Hyundai Motor Company Kıdemli Başkan Yardımcısı ve COO’su Tak Uk Im, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Efsanevi futbol yıldızlarını Hyundai’nin FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası marka elçileri olarak açıklamaktan gurur duyuyoruz ve yaşanacak futbol coşkusu için de çok heyecanlıyız. Dünyanın en popüler sporu futbol ile Hyundai’nin bağlılığını Casillas ve Kaká sayesinde de zirveye çıkarmak istiyoruz. Modern ve klasik sanat kadar spor aktivitelerine de desteğimiz uzun yıllar sürecek. Bu turnuvanın dünyanın her yerinde aynı coşku ve heyecanı yaşatmasını arzuluyoruz” dedi. 


Real Madrid, Milan, Hyundai


Dünyanın en köklü futbol kulüplerinden birisi olan Real Madrid’in kalecisi Iker Casillas, FIFA tarafından üç kez dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olarak seçilmişti. A.C Milan’ın başarılı orta saha oyuncusu Ricardo Kaká da aynı şekilde üç kez “FIFA Yılın Futbolcusu” ve bir önceki sezonun en iyi futbolcusuna verilen ve yıllık bir futbol ödülü olan “Ballon d’Or” seçilmişti. Hyundai, 1999 yılında başlayan FIFA ana sponsorluğuna 2022 yılına kadar devam ederek destek verecek ve futbol tutkunlarıyla birlikte bu heyecana uzun yıllar ortak olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..