Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomobilseverler, bu sergiye dikkat


 otomobilli resim sergisiOtomobille ilgili sıradışı bir etkinlik, Mart'ın ilk gününden beri gerçekleştiriliyor.
Otomobillerin  yer aldığı  resim sergisi görülmeye değer.
 Nasıl kanda ki alyuvarlar oksijen taşıyorsa, otomobil ve diğer araçlar; kimi ambulans olarak, kimi gıda dahil hayati öneme sahip bir çok şeyi yerlerine ulaştırıyor, hizmet veriyor.Otomobilin hayatımızdaki durumunu değişik açılardan gözler önüne çıkaran 
bu etkinlik Avrupa yakasında.
İstanbul ve Türkiye'nin en büyük otomobil bayilerinden  Avek Otomotiv, Saliha Yücel resim sergisiyle müşterilerine farklı bir etkinlik sunuyor.  Yücel, daha önce  ‘Harikalar Hanımları Lokali Sergisi’, ‘Paris Anatolia Resim Sergisi (4 Kez)’, ‘Metro Resim Sergisi’,  ‘Havaalanı Resim Sergisi’, ‘Seferihisar Dünya Ressamları ile Karma Resim Sergisi (2 Kez),  gibi önemli sergilerde yer aldı. Saliha Yücel’in 1 Mart’ta Avek Otomotiv ‘de başlayan  resim sergisi 31 Mart 2014'e  kadar sürecek. 
 Otomobilli hayat

Tekstilkent’te bulınan Avek Otomotiv; temsil ettiği seçkin markaların satış, servis, orijinal parça hizmetleri ve hasar işlemlerinde prosedür ve maliyete çözüm olabilmesi amacıyla aynı anda 15 sigorta şirketi ile anlaşmalı olarak çalışıyor. 2013 yılında servisinde 35.000 araca servis veren Avek , tesis içerisinde araç alan ve servise araçlarını getiren müşterileri için Multimedya ve konferans salonu, çocuk oyun salonu, kafeterya, bilardo , bay-bayan kuaför salonu, lostra ve kablosuz internet ve sabit internet cafe ile  farklı bir hizmet anlayışıyla yoluna devam ediyor. Bu farklılıklarla Avek Otomotiv , otomobil sektöründe teknoloji, eğlence ve misafirlerine kendi ofislerinin rahatlığında işlerini yürütebilme imkanını sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..