Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Şampiyonlar Ligi'nin yeni oyuncusu Nissan oldu..

Uzun yıllar sponsor olan Ford'un yerini Nissan alıyor.
Ford ve Euro 2012 gibi futbolla ilgili etkinliklerde sponsor olan Hyundai'dan sonra
 futbola en yakın duran marka Nissan görünüyor..
Renault-Nissan Birliği'nin iki ortağından biri olan Nissan,
son dönemde eski markası Datsun'u Go, Go+ ve on-Do modelleriyle ortaya çıkardı.


 Nissan sahalara çıkıyor

Avrupa futbolunda söz sahibi olmak isteyen Japon marka; UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa'sı için, 4 yıl süreyle imzaattı.Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern Münih, Galatasaray, İnter gibi takımları artık Nissan ayrıcalığıyla izleyeceğiz!

Heyecan verici yenilikleri ile otomotiv sektörüne renk katan Nissan bugüne kadarki en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attı. Nissan, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa için imzaladığı anlaşma ile 2014 - 2015 sezonundan 2017 - 2018 sezonu sonuna kadar dört yıl boyunca dünya çapında resmi sponsor olacak. Nissan’a resmi sponsorluk anlaşması dahilinde maçlar, maç öncesi antrenmanlar, içerikler, medya, konaklama, etkinlik ve Final için kapsamlı ayrıcalıklar sunulacak.

Nissan, UEFA ile olan işbirliğiyle hem futbolun hem de yenilikçi teknolojiyle üretilen modellerinin heyecanını dünyanın her yanından futbol meraklılarına yaşatacak. Gelecek sezondan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi için resmi sponsor olacak olan Nissan, bu anlaşma sayesinde yeni izleyici kitleleriyle buluşacak ve marka Avrupa futbol takvimi süresince ön planda olacak. Nissan ve UEFA işbirliği ayrıca tüm dünya pazarlarında büyük heyecan ve yenilikler yaratacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..