Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dünyanın en akıllı aküsü

 Yiğit AküYiğit Akü'nün yeni ürünü Prestige V3, yeni teknolojilerle donatılarak  Türkiye ve ihraç pazarına sunuluyor..Artık cep telefonunudan akünüzün durumunu görmek, gerekli işlemleri yapmak ve gerekirse en yakın servisi öğrenmek mümkün..Akıllı cihazlar ile iletişim kurabilen prestıge v3.0 akıllı akü ile akıllı telefon ıle bılgı paylaşımı yaparak, akünüzün
sarj durumundan aracınızın elektrık sıstemıne kadar pek cok bılgıyı ogrenebıleceksınız.

Akıllı akü nedir?
Prestıge v3.0 akıllı akü, "akıllı çip (mikro devre)" teknolojisi ile yiğit akü’ nun uzun süren çalışmaları sonunda üretildi. Bu ürünle yiğit akü, sektöründe teknolojideki liderliğini sürdürdüğünü bir kez daha gösterdi. Prestıge v2.1 ve v3.0 akıllı akü diğer akülere göre birçok üstünlüğe sahiptir.

Özellikleri nelerdir?
Prestıge-akıllı akü v3.0’da bulunan garanti sayacı, araca ilk takıldığında devreye girerek aracın çalışmadığı süre boyunca tüm verileri kayıt eder. aküde problem yaşanması durumunda hafızada kaydedilen veriler kullanılarak, hatanın araçtan mı yoksa aküden mi kaynaklandığının tespitini sağlar.
Prestıge-akıllı akü v3.0’ da ise tüm bu özelliklerin yanı sıra elektronik çiplere entegre edilen bluetooth teknolojisi kullanabilir. Bu sayede aracın kaputunu açmadan, cep telefonuyla akünün ve aracın şarj durumu kolaylıkla takip ve kontrol edilebilir.

 blutouth lu küFaydaları nelerdir?
Akıllı aküdeki elektronik indikatör, durum tespitini net olarak ortaya koyarak, ehil olmayan tamircilerin müşteriyi yanlış yönlendirmesini engeller.
•P restige-akıllı akü v3.0’ da kullanılan "bluetooth low energy" çipi aküden tüketilen enerji miktarını diğer versiyonlara göre azaltır.
•Prestige-akıllı akü v3.0 bluetooth bağlantısı ile akünün ve aracın şarj bilgisini akıllı cihazlara hızlı ve seri biçimde aktararak kullanım kolaylığı sağlar. bu sayede akünün ve aracın şarj durumlarını ölçmek için kullanıcıların cep telefonundan başka özel bir ekipmana ihtiyacı olmaz.
•Akünün kendi kendine deşarj olmasını engellemek için, "prestige-akıllı akü" araç kapatıldıktan iki saat sonra kendini otomatik olarak bekleme moduna alır ve göstergede ışık yanmaz.
 en aklıllı akü
 çevreciCep telefonu bağlantısı nasıl kurulur?
prestige v 3.0 akünün şarj sistemi performansı akıllı cihazlar aracılığıyla kolaylıkla izlenebilir. bunun için; bluetooth aracılığıyla telefon ile akünün eşleşmesi yeterli olacaktır. tüm bu sistemi kullanabilmek için akıllı cihazlara kolaylıkla indirilebilecek olan program yeterli olacaktır.

Ayrıca indirilecek uygulama sayesinde, nihayi tüketicilerimiz en yakın servis ve bayi noktasına haritadan navigasyon yardımı ile kolayca ulaşabilecek, online olarak akü satın alabileceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..