Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İzmir Park'taki mini şölen

 Karting yarışları İzmir deydiRalliler, off road yarışları ve tabii ki karting şampiyonasıda hız kesmiyor..
Özellikle miniklerin mücadelesi izlenmeye değer..
2014 Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak yarışı 19-20 Temmuz tarihlerinde Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından İzmir Park Karting Pisti’nde düzenlendi. Mini, Formula Junior, Formula Senior ve Formula Master olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda toplam 22 sporcu mücadele etti.
Sporcular Cumartesi ve Pazar günleri toplamda 3 yarış üzerinden mücadele ederek kategorilerinde podyuma çıkabilmek için ter döktüler…
7-12 yaş arası 5 sporcunun yer aldığı Mini kategoride Emir Karabay birinciliği elde 
kupalar sahiplerini buldu ederken, Pars Erdem ikinci ve Zekayi Özden üçüncü sırada podyuma çıktılar. 13-16 yaş arası 4 sporcunun mücadelesine sahne olan Formula Junior kategoride ise Özdemir Altıok birinciliğe ulaşırken, Bora Özcan ikinciliğin Mert Dalkıran da üçüncülüğün sahibi oldular. 15 yaş üzeri sporcuların katılabildiği ve 5 katılımla gerçekleşen Formula Senior kategoride Berkay Besler bir kez daha birinci, Sarp Kuzey Eroldu ikinci ve Yiğit Çetin üçüncü oldular.
pistte heyecan  Formula Master kategoride ise Mehmet Yaman birinci, Süleyman Kolot ikinci ve Bahadır Bozcalı üçüncü olarak podyumu oluşturdular. Bu yıl başlayan ve mahalli statüde koşulan RMC DD2 kategorisinde ise Orçun Aydemir birinciliği, Gülhüseyin Abdullahyev ikinciliği ve Berk Durak da üçüncülüğü elde ettiler.
Türkiye Karting Şampiyonası 30-31 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 4. ayak yarışları ile devam edecek.

 İzmir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..