Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yazın, geniş bir ALTEA XL iyi gider

 geniş Seat Tatil sezonunda en çok ihtiyaç duyulanlar arasında; yüksek tavanlı, havadar, geniş ve teknolojik bir araç bulunur.Düşük yakıt harcaması ve güvenli olmasıyla Seat Altea XL, bu ihtiyaca hemen cevap veriyor..

Güçlü sportif tasarımı, etkileyici yol tutuşu ve kolay kullanım özelliklerini buluşturan Altea XL, yüksek tavanı, geniş iç hacmi
ve çok fonksiyonlu koltukları ile ailelerin tercihi olmaya devam ediyor. Altea XL tam olarak 4.469 
  kokpit
cm uzunluğunda ve 532 litre bagaj kapasitesi ile yeterli alan da sunarak, sınıfındaki en geniş otomobillerden biri oluyor.
Sınıfının en verimlisi olan Altea XL, 105 hp gücündeki, 250 Nm gibi etkileyici bir tork değerine ve common-rail sistemiyle donatılmış 1,6 TDI motora sahip. DSG şanzıman seçeneğiyle sunulan araç, 100 kilometrede ortalama 4,9 litre yakıt tüketiyor.
 
Yüksek standart ve güvenlik sistemleri
Konu aile olunca, Altea XL yüksek güvenlik sistemleriyle öne çıkıyor. Altea XL’deki I-Tech standart donanım paketinde TCS çekiş kontrollü ABS, EBA (Acil Durum Fren Asistanı), ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü), Lastik Basıncı Uyarısı, Yokuş Kalkış Sistemi ve 6 hava yastığı standart olarak sunuluyor.
Ek olarak 16 inç alaşım jantlar, dönüşe duyarlı ön sis farlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, çift bölgeli otomatik klima, hız sabitleme sistemi, direksiyondan kumandalı radyo /CD / MP3 çalar ve USB girişi, arka koltuklarda Isofix bağlantı noktaları ile elektrikli ön/ arka camlar yer alıyor.
 geniş Seat 
I-tech donanım paketli Altea XL’ler tavsiye edilen 3.500 TL indirim fırsatıyla, 65.400 TL tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatla sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..