Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli otomobil ve BMC'ye yeni bir ortak daha

 ilk yerli oto; DevrimYerli otomobil konusunda sektörün önde gelen oyuncuları genellikle olumsuz görüş içindeydiler.Bunlardan Hyundai ve Toyota, destekle yerli imalatın olablileceğini ifade ederken bazı firmalarda iyi bir mali destekle bu işin içinde olunabileceğini dillendirdiler!!!

Toyota Ceo'su Orhan Özer 'in; bugünkü gazetelerde yerli otomobilin küçücük bir destekle, istemekle ve cesur olmakla gerçekleşebileceğini ifade eden sözleri dikkat çekti.

Bir otomobilsever olarak yıllardan beri forumlarda ve Otometre.Com'da yazdığımız görüşlerle PARALEL sözlerin konuşulması, doğrusu hoşuma gitti..
 100 yüz yerli otomobil; Devrim'di
Her ne kadar günümüzde en büyük markaların bile farklı ülke ve firmalardan parçalarla otomobilleri oluşturmasına rağmen, Türkiye; elindeki imkan ve tecrübesiyle iyi bir yerli otomobil üretme yeteneğine ve kapasitesine sahip.
 Pro 1144
Diğer taraftan yerli otomotiv şirketlerinden BMC, ihaleden sonra Es Mali Yatrım ve Katar Ordusu ortaklığıyla üretime hazırlanıyordu.Son haberler göre yeni bir ortak daha geliyor...Otoajanda'nın yazısına göre üçüncü ortak treyler imal eden yerli bir firma olacak;
Öztreyler Demir Çelik Makine Otomotiv İnşaat AŞ.30 gün içinde BMC'nin tüm borçlarının ödenmesi ve en jısa sürede faaliyete geçmesi bekleniyor. Hali hazırda az sayıda da olsa Kirpi araçlarının retimi sürmekte ve ihraç edilmekte..
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..