Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Volkswagen Amorok askere gidiyor

Özellikle Ortadoğu, Afrika ve Asya'da;  Toyota, Nissan gibi Japonya kökenli  pikaplar,
 askeri taktik araç olarak kullanılıyor..Bunda, araç alımının kolay olması, rakiplerine göre az yakıt sarf etmesi, pratik oluşu, tamiratının kolay yapılması gibi etkenler önemli..Geçen seneden beri bu markalara yeni bir rakip geliyor; Volkswagen Amorok.




Bu alana Volkswagen kendisi değil, Rheinmetall Defense adlı firma Amorok üzerine yapılandırılmış araçlarla giriyor..6 düz ve 8 otomatik vites, 122 ve 180 beygirlik seçeneklere bir çok farklı teknolojik özellik eklenerek Amorok'u savaş alanı veya karışıklıların ortadan kaldırılması sırasında görmek mümkün olacak..




2013 yılı içinde  Hollanda ordusu; Mercedes Benz 290 GD ve Land Rover 110 XD modellerini kullanımdan kaldırarak yerine 1667 adet Volkswagen Amorok M ve Touareg alımı için anlaşma yapmış durumda..Volkswagen pikap sınıfına (Transporter ve Toyota kökenli Taro haricinde) yeni girip rakiplerini zorlamaya başladı..Muhtemel bir Fiat - Volkswagen yakınlaşmasında belki Fiat markasıyla da görülebilme ihtimali olabilir!!!




1 yorum:

  1. Volkswagen Amarok arazide yapılan testlerde resmen dökülüyor. Söz konusu pikapsa tartışmasız Japonlar en iyisidir. Amerika'nın en çok satan ve dayanıklı pikaplarını hep Japonlar yapar. Almanlar ne anlar pikap yapmaktan

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..