Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Hem eglenceli, hem kuvvetli, hemde hafif; KTM RC200

KTM'den motosikletseverlere yeni bir hediye; RC 200...

Yeni KTM RC200, saf bir spor motosikleti olmasının yanında aynı zamanda birçok sürücü seviyesi ve kullanım koşuluna hitap edebilen çok amaçlı bir makine.KTM RC200 segmenti içerisindeki en kaliteli bileşenlere sahip, rafine ve sportif bir araç.


 KTM'den yeni bir motosiklet



Alışılagelmiş KTM geleneği olarak rakiplerine kıyasla en ileri teknoloji bileşenlerle donatılmış ve en yüksek güç/ağırlık oranına bir motosiklet.. Son derece atak olması ve yüksek yatış açısıyla KTM RC200, önüne çıkan her türlü zorlukla rahatlıkla başa çıkabiliyor.. 

KTM’nin şimdiye kadar en çok satan modeli olan KTM Duke200 ile birlikte yeni RC serisi bu başarıyı devam ettirmek için geliştirildi. Son derece keyifli ve verimli KTM Duke200 motor bloğu KTM RC200’de de kullanılırken, yarış şasisi, sürüş pozisyonu ve Grand-Prix’ten ilham alınan tasarımı en büyük farklılıklar olarak göze çarpıyor.


 

KTM RC200, yalnızca Moto3 pistinden alıntı yapılarak üretilen bir motosiklet değil, hali hazırda yarışmakta olan 4 zamanlı 250cc klasmanı şampiyonları tarafından geliştirilmiş bir motosiklet. KTM RC200’ün daha sportif bir hedefe odaklanması nedeniyle yepyeni bir şasi üzerine üretildi. 

Yeni Şasi
KTM RC200’ü daha sportif bir görünüme kavuşturmak için yepyeni bir şasi tasarlandı. KTM RC200’ün geometrisi, bir yarış motorunun ergonomisi ve sürüş karakteristiğini elde etmek için KTM Duke’e kıyasla çok daha farklı şekillendi. Daha dik gidon açısı, daha kısa trail ve tekerler arası mesafe ile KTM RC200 supersport sürüş dinamiklerine kavuşurken, çok daha önemli olarak tüm süratlerde dengeli bir sürüş imkânı sunuyor. Duke serisinden diğer bir farkı ise daha sert ve kısa aralıklı WP süspansiyon. 43mm’lik ileri upside-down ön çatal KTM 1190, KTM RC8R üst modelindeki aynı çatal çaplarına sahip. Bu da motorun maksimum derecede dengeli ve keskin bir sürüş sağlamasına yarıyor.




Güçlü Motor
KTM Duke200’de de kullanılan sofistike, güçlü ve sorunsuz motor bloğu RC serisinde de kullanılmakta. 199.5cc hacmindeki tek silindir sıvı soğutmalı motor 26 HP güç ve 19.5nM tork üretiyor. Elektronik yakıt enjeksiyonuna sahip bu motor gaza olağanüstü tepki verebiliyor. Yüksek güç iletimi ve saflık, KTM’in gerçek yarış kimliğine cevap verirken, düşük yakıt tüketimi ile de günlük kullanım için son derece uygun bir motor olarak ön plana çıkıyor. 

İleri Teknoloji Bileşenler
Bir motosikleti iyi yapan sadece gücü ve tasarımı değil onu tamamlayan bileşenleridir. KTM RC200’de Brembo ile geliştirilen disk fren sistemi mevcut. Bu da sürücüye her süratte kontrollü güçlü frenleme imkânı sağlıyor. 110/70 ZR17 ön, 150/60 ZR17 lastikler asfaltla en yüksek temas yüzeyini sağlayacak formatta geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..