Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Kompakt SUV Sınıfında Yeni Bir Model; Mazda CX-3

Mazda'da KODO Hareketin Ruhu tasarımları devam ediyor..CX Serisi'nin üçüncü aracı Amerika Birleşik Devletleri'nde ki fuarda görücüye çıkacak...CX-5 Ve CX-9'dan sonra SUV segementindeki üçüncü mazda modeli SKYACTIV Teknolojisiyle donatılmış olarak dünya prömiyeri yapacak..


 Yeni bierSUV modeli; CX-3



Mazda, 18-20 Kasım tarihlerinde basına, 21-30 Kasım tarihlerinde de halka açık olacak olan Los Angeles Otomobil Fuarı’nda yepyeni kompakt SUV olan Mazda CX-3 ile birlikte MX-5, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-5, Mazda5, Mazda2, Mazda CX-9 modelleri de sergilenecek..


Mazda CX-3, tüm SKYACTIV Teknolojisi ve KODO-Hareketin Ruhu tasarımları donanımlarına sahip olan Mazda’nın yeni nesil ürün hattının son modeli. Güzellik ve incelik tasarımının devamı olarak, hayatın bir araçla ifade edilmesi olan KODO ruhu, geliştirilmiş hız özellikleriyle birlikte daha keskin bir form üretmek için yenilendi.

Aşağıdaki tabloda Mazda'nın Japonya pazarına sunduğu araçlar yer alıyor..




Yepyeni Mazda MX-5 roadsterın da, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Kuzey Amerika lansmanı yapılacak. Yepyeni MX-5 için özel üretim olan ve arka aks konfigürasyonu için boylamsal olarak monte edilmiş 1.5 litre veya 2.0 litre SKYACTIV-G benzinli motor olmak üzere motor çeşitleri her bir pazara göre özel olarak belirlenecek. Kuzey Amerika’ya özel modellerde yalnızca SKYACTIV-G 2.0 benzinli motorlar mevcut olacak.



Mazda'nın  2014 Los Angeles Otomobil Fuarındaki içeriği şunlar;

Sergilenecek araçlar
Yepyeni Mazda MX-5
Satışa sunulacak araçlar
Yenilenmiş Mazda6 (dünya prömiyeri)
Yenilenmiş Mazda CX-5 (dünya prömiyeri)
Satıştaki modeller
Mazda3, Mazda6, Mazda CX-5, Mazda5,
Mazda2, Mazda CX-9
Sergilenecek teknolojiler

Yepyeni Mazda MX-5 SKYACTIV-Şasi
SKYACTIV-G 2.0 benzinli motor
SKYACTIV-G 2.5 benzinli motor



 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda basına açık günler 18-20 Kasım tarihleri. Mazda, Çarşamba sabahı (10 Kasım) yerel saatle 10:30-10:55 arasında basın toplantısı düzenleyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..