Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Mazda'dan yeni ve zarif bir sedan geliyor

Yeni Mazda 2 Sedan, Uzakdoğu'da tanıtılırken rakiplerine de
  ben hazırım mesajı verecek.Yeni sedan; belirgin, eğimli ve sade tasarımıyla  ilgi çekecek..  SkyActiv 1.5-litre turbo dizel motorla imal edilecek otomobilin üretim yeri Tayland.Aracın, şimdilik 139 Nm ve 141 Nm tork veren iki seçeneği bulunacak.


 Yeni Mazda Sedan



Mazda 2  Sedan ,öncelikle Asya ülkelerine satılacak. Avustrayla ve Avrupa'ya ihraç edilip edilmeyeceği ise belli değil. Muhtemel rakipler ise Honda City, Mitsubishi Mirage, Nissan Almera olacak. Ancak Türkiye ve Doğu Avrupa'ya getirilirse bu rakiplere Peugeot 301,  
Renault Symbol, Dacia Logan, Skoda Rapid gibi markalar da eklenecek.





Araç, özellikle Asyalı rakiplerini tasarımıyla zorlarken diğer rakiplerine karşı olan durumunu da zaman gösterecek..Mazda Türkiye, satışlarını arttırmak ve pazardan pay kapmak istiyorsa bu otomobili (birazda hesaplı bir fiyatla ) Türkiye'ye getirmeli..




 Yeni Mazda Sedan


Hakikaten tasarım ve teknoloji olarak göze, bütçeye ve çevreye hitap eden otomobilin belkide Kuzey Amerika'da satışı bile gerçekleşebilir..
Alttaki küçük sedan ise Mazda 2'nin önceki versiyonu!





2 yorum:

  1. Seneye efsane Nissan Maxima yenileniyor, otometre ailesine duyrulur

    http://www.motor-talk.de/news/die-dezente-premiere-des-naechsten-maxima-t5199547.html#post42773788

    YanıtlaSil
  2. Verdiğin haber ve bilgiler için teşekkürler Metin..
    Nissan.de ye bir göz attaım, Maxima Türkiye'de de Almanya da da satılmıyor. Ve ilginç; Nissan Primastar, NV200, NV400, NT400, NT500, Evalia gibi modeller Alamnaya'da boy gösteriyor...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..