Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Mazda ile Artık Alışılmışa Meydan Okuyun

Otomobil dünyasından sıra dışı bir yarışma. 2011 yılında da Alışılmışa Meydan Okuyan Fikirler adında yeni düşünceleri gündeme getiren Mazda yine daha önce hiç kimsenin yapamadığını yaptığını düşünenlerin hikayelerini ödüllendiriyor.


Meydan okutan fikirler


Mazda’nın “Bir Sebebi Olan Meydan Okuyucular – Mazda
Topluluğu” isimli alışılmışa meydan okuyan değerler ve deneyimlerin paylaşıldığı interaktif bir topluluk platformu olan www.mazdarebels.com üzerinden yürütülen yarışma, 20 Ocak 2015’e kadar devam edecek.

Alışılmışa Meydan Okuyanlar yarışmasına katılabilmek için www.mazdarebels.com sayfasından kayıt olduktan sonra katılımcıların e-posta adreslerine gelen sorulara cevap vermeleri gerekiyor. Mazda Türkiye, alışılmışa meydan okuyan hikayelerden jüri değerlendirmesi sonucunda en yaratıcı bulunan 2 tanesi için film hazırlayarak yaratıcı fikirlerin daha fazla kişiye ulaşmasına destek olacak.






Mazda her zaman alışılmış düşünceye meydan okuyan bir firmadır ve diğer alanlarda da aynı şeyi yapan herkese büyük saygı duymaktayız. Mazda’nın daha iyi şeyler yapmak için geleneksel düşünceyi yıkma anlayışını yansıtan platformda ele alınan hikayelerden biri Rjukan isimli küçük bir kasabaya adeta ışık tutan Norveçli sanatçı Martin Andersen ile ilgili. Norveç’in iç kesimlerinde bir vadide yer alan Rjukan kasabası Eylül ve Nisan ayları arasında hiç doğrudan güneş ışığı almamaktadır. Andersen, kasabanın üstünde yer alan dağlarda konumlanan kocaman aynalardan oluşan bir sistem kullanarak kasabanın meydanına güneş ışınlarını yansıtarak kasaba sakinlerinin hayatlarına kelimenin tam anlamıyla ışık getirdi.


Mazda’nın, yarışma için ilham kaynağı olan kişilere, hikayelere ve diğer tüm detaylara www.mazdarebels.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..