Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Kasım'ın Lideri oldu, Şampiyonluğa oynuyor!

Sınıfının en yeni otomobili , aynı zamanda Türkiye'de üretilen otomobillerin en genci olan İzmitli hatchback, Avrupa ülkelerinde ve Türkiye'de ilgiyle karşılanırken bu durum satışlarada olumlu olarak yansıdı..2015 yılı için beklenen yıllık 25 000 adet rakamına güvenle yürüyen i20,  rakiplerine de meydan okuyor..


 Yeni model, lider oldu.



Hyundai’nin Türk otomotiv pazarındaki en yeni oyuncusu olan Yeni i20, geçtiğimiz ay yapılan lansmanın ardından Kasım
ayındaki toplam 1753 adetlik satışıyla göz doldurdu.
Bir önceki nesil i20 ile birlikte toplam i20 satışı ise 2552 adet olarak gerçekleşti. 30’dan fazla Avrupa ülkesinde ve Türkiye’de büyük ilgi uyandıran Yeni i20, bu önemli satış başarısıyla birlikte, 2015 yılı için belirlenen 25.000 adetlik satış hedefine de emin adımlarla koştuğunu göstermiş oldu.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker Yeni i20’nin Kasım ayındaki satış başarısıyla ilgili olarak, “2014 yılının son 2 ayına girerken özellikle dış tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yeni i20 modelimizle büyük motivasyon elde ettik. Etkileyici dış tasarımı ve geniş iç mekanıyla Türk tüketicisinin kalbini fetheden Hyundai Yeni i20, sadece 1 ayda 1753 adet satışa imzasını attı. Bu satışın neredeyse tamamı parekende müşteri olarak kayıtlara geçti ve yıl sonuna kadar da toplam 4000 adet Yeni i20 satmayı hedefliyorduk. Fakat yoğun talep karşısında bu rakamın 5000 adete yükselmesini tahmin ediyoruz” dedi. Yeni i20 segmentinde liderliğe oynuyor


 Yeni model, lider oldu.


Yeni i20, sportif öğeleriyle her ne kadar genç kullanıcıların ilgisini çekse de aslında sofistike tasarım çizgisi ve geniş iç mekanıyla ailelerin de kullanımına olanak sağlıyor. Genişleyen kabinle birlikte beş kişinin rahatlıkla yolculuk etmesi Yeni i20’nin sunduğu en büyük avantajlardan biri. 
Satışına başlayalı henüz 1 ay olan Yeni i20, özellikle sportif ve modern tasarımı, ferah ve iddialı iç mekanıyla dikkatleri üzerine topluyor. Tüketicilerin çoğu Yeni i20’nin yüksek donanımlı Elite modelini tercih ederken, segmentinde sadece Yeni i20’de bulunan açılabilir panoramik cam tavana da ilgi çok yüksek. 
Bir önceki nesliyle Türkiye’de kullanıcı ihtiyaçlarına cevap veren i20, aynı zamanda markanın pazardaki öncü modeli olmasıyla öne çıktı. Akıcı Tasarım Felsefesi ve karakteristik altıgen ızgarasıyla kendine has bir kimlik bürünen i20, artık daha modern, daha kaliteli ve daha iddialı bir şekilde Türk tüketicisinin karşısına çıkıyor.


Hyundai’nin üçüncü B-segment otomobili olan Yeni i20, eskisine göre daha uzun, daha geniş ve daha kaliteli bir gövdeye sahip. 

Tamamen yeni bir platform üzerinde inşa edilen otomobil, markanın karakteristik çizgisi olan Akıcı Tasarım 2.0, en yeni temsilcisi durumunda. Altıgen ızgara, LED entegre ön farlar, geniş hava girişli ve difüzörlü sportif tamponlar, tasarımda olduğu kadar sürtünme kat sayısının azaltılmasında etkili olan arka stoplar, Yeni i20’nin başlıca yenilikleri.
Yeni i20, sofistike tasarımını ve konforlu iç mekanını üç farklı motor seçeneği ve manuel ve otomatik şanzımanlarıyla destekliyor. 
1.2 ve 1.4 lt Benzinli Kappa motorların yanı sıra ekonomik 1.4 litrelik dizel motor da Yeni i20’de görev alıyor. 


Dayanıklılığı kanıtlanan bu motorlar bir önceki nesil i20’den alınarak yeni model için geliştirildi. 
Yeni i20, 37.990 TL’den başlayan fiyatlar ve cazip ödeme koşullarıyla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..