Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İstanbul Autoshow 2015; hafta içi 10, hafta sonu 20 TL

Dünyanın Harikaları ; İstanbul AutoShow 2015'te...Bugün, Beşiktaş'ta ki Shangri-La Bosphorus İstanbul Oteli'ndeMayıs ayında gerçekleştirilecek otomobil fuarıyla ilgili bir basın toplantısı vardı.Toplantıda; ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Autoshow Başkanı İlhan
Ersözlü, fuarla ilgili bilgiler verirken katılımcıların sorularını da cevapladılar..


Otomobiller İstanbul autoshowda


Fuarla ilgili satırbaşları şu şekilde;
Tüyap Beylikdüzü yeni açılan salonlarla 120 000 metrekare kapalı alana ulaştı.İstanbul Autoshow için toplam 14 salon ve açık alanlar daha etkin kullanılacak..
Uluslararası Otomotiv sanayicileri Birliği OICA takviminde yer alan fuarın tarihi 2017 yılında Nisan sonu gibi bir tarihe çekilecek.. 






Akreditasyonlar internet sitesinden de yapılabilecek.
Bir önceki fuarda 517 000 olan ziyaretçi sayısının artması hedefleniyor, ODD Başkanı Mustafa Bayraktar; 1 milyon ziyaretçi neden olmasın der gibi konuşuyor!
Yabancı basının katılımı arttırılmak istenirken fuarın yurtiçinden sonra ki hedefi Avrupa, Ortadoğu ve Kafkaslar olarak gösteriliyor.

 


 Fuar girişindeki yoğunluğu azaltmak amacıyla giriş sayısı salonlarla beraber arttırılmış.

Toplam 5 - 6 kapı hizmet verecek. Ziyaretçilerin saysını önceki gibi dijital ortamda kayıt ediliyor, fuarda çalışanlar ise farklı kapıları kullanacak .Basın mensuplarının daha rahat çalışabilmesi için ilk gün erken saatte fuarın açılması (duruma göre diğer ikinci ve üçüncü gün içinde) için çalışılıyor.
Genel olarak markalar önceki fuarla aynı şekilde salonları kullanırken lüks markalar muhtemelen 14. salonda yer alacak.Mevcut markalara yenileri katılabilir , aynı şekilde
İstanbul Autoshow 2015’in ana sponsorluğunu Shell, ulaşım sponsorluğunu Continental, etkinlik sponsorluğunu Çelik Motor Filo, hizmet sponsorluğunu ise Generali Sigorta yaparken, yeni sponsor katılımıda sözkonusu.
Fuarın ana teması yada sloganı diyelim; Dünyanın Yeni Harikaları..
Fuarın tarihi; 21 basın ve VIP günü olma üzere 22 - 31 Mayıs 2015 tarihleri.Hafta için 12:00-21:00 hafta sonu ise 11:00 - 22:00 saatlerinde açık olacak etkinliğe hafta içi 10 TL, hafta sonu ise 20 TL ye girilebilecek.
Hafta içi bayan ve öğrencilere ücretsiz, hafta sonu ise yarı fiyatına.
Ulaşım için metrobüsün yanı sıra AKM, Marmaray gibi belli merkezlerden ücretsiz otobüs kaldırılacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..