Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Mitsubishi büyümesini sürdürecek

Türkiye'de; küçük sınıfta Attrage ve Space Star modelleriyle ürün gamını zenginleştiren Mitsubishi,  Avrupa’daki satışları %28 arttı.Mitsubishi Motors, 34 Avrupa ülkesinde satış yapıyor..


 Mitsubishi satışlarını arttırıyor



Mitsubishi Motors, Avrupa’daki varlığının 40. yılını kutladığı 2014 yılında, faaliyet gösterdiği 34 Avrupa ülkesinde 136.928 adet satış gerçekleştirdi. 2013 yılına kıyasla yüzde 28’lik artışı
gösteren bu rakam, Mitsubishi’nin bölgedeki konumunu güçlendirdiğini ortaya koydu.
Tüm modeller büyümeye katkı yaptı

Mitsubishi Motors’un elde ettiği büyümede, satışları %33 oranında artan ASX modelinden %26’lık artış kaydeden Pajero gibi efsane modellere, satışlarını %33 artırararak Türkiye’de de segmentinin lideri olan L200’e kadar, tüm modellerin katkısı oldu. Space Star ve Attrage modelleri de büyümeyi destekledi.

Elektrikli hibrit araçlar segmentinin gözdesi: Outlander PHEV
Avrupa pazarlarında kademeli olarak pazara sunulan Mitsubishi Outlander PHEV, rekabete karşı büyük farkla Avrupa'da en iyi satan plug-in hibrit otomobil oldu. Modelin en iyi performans gösterdiği ülke, 2014 cari yılı içerisinde en yakın rakibinin çok üzerinde performansla 2.289 adet satışın yapıldığı ve ‘Süper Ekonomik Otomobil’ sınıfında yaklaşık %50 pazar payının elde edildiği İsveç oldu.

Mitsubishi Motors için bu olumlu trendin, bu yıl tamamen yenilenerek pazara sunulacak L200 pikap ve diğer model lansmanları ile 2015 yılında da süreceği öngörülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..