Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomobilde Prototipte Olsa Tasarım Önemli

 Prototipler gösterildiYerli otomobil için  firmalar, şahıslar, üniversiteler, Tübitak, otomobilseverler ve hatta liseli öğrenciler bile çalışıyor. 
Kimi alternatif yakıtlı, kimi seri üretim amaçlı kimide teşvik düşüncesi gibi bir çok şey için faaliyetler sürüyor.Tasarımda çok önemli; modern olmalı, meraklıyı, alıcıyı (veya imal etmek isteyeni ) cezbetmeli..Lüks marka ve modellerde bile benzerliğin çok olduğu bir zamanda protiplerde birbirine
benzemekle beraber seri üretime adaysa değişime uğrayabiliyor. Ancak bazılarında da biraz daha üzerinde çalışmak gerekiyor gibi!!
 Prototipler  gösterildi
Geçen günlerde Pamukkale Üniversitesi Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü öğrenci ve hocaları 5 farklı prototip araçla basında ve özellikle sanal medyada yer aldılar.5 araçtan net olarak ikisini internet yoluyla görme şansımız oldu.

Hedef ve verilen emek için alkışlamak gerekli. Ancak tasarım, şu an için çok basit ve sıradan olmuş.Bazı internet yayınlarında çok sert eleştirliler de yapılmış. Evet, biraz daha çalışmak gerek derken biraz da yapıcı olmak lazım diye düşünüyorum!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..