Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TuningFest 2015'te heyecanli dakikalar

 Otomobilseverler oradaydıTürkiye'nin  dört bir yanından gelen modifiye araç tutkunları ve otomobilseverler, birbirinden farklı tarzda modifiye edilmiş 150 otomobilin  katıldığı etkinlikte turbocharcer otomobil gösterilerinin yanı sıra drift pilotu Volkan Arısoy ve Metin Özenir’in şovlarına büyük ilgi gösterdi.. Otoport AVM ziyaretçileri Kızgın Panda Leo’nun muhteşem gösterisiyle
coşarken, DJ Volkan Gündüz Ferhat Albayrak’ın canlı performanslarıyla unutulmaz anlar yaşadı

TuningFest 2015 Festivali bugün Türkiye’nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Otoport AVM’de düzenlendi. Farklı şekillerde modifiye edilmiş, sıradışı 150 aracın katıldığı TuningFest 2015’in ilk buluşması turbocharcer otomobil gösterilerinin yanı sıra sahne şovlarına da sahne oldu.

Kızgın Panda Leo geldi
Dünyanın en iyi 15 sokak sanatçısından biri olarak gösterilen ve Kızgın Panda imzasıyla tanınan İbrahim Kurtuluş nam-ı diğer Leo Lunatic, TuningFest 2015 kapsamında Otoport ziyaretçilerinin karşısına çıktı.  THY,  Coca-Cola ve Converse gibi dünyaca ünlü  markalara yaptığı grafiti  çalışmalarıyla sokakları şenlendiren Leo Lunatic’in, Otoport ziyaretçileri için yaptığı muhteşem şov büyük beğeni kazandı. Soğuk havaya rağmen İstanbul’un dört biryanından gelen modifiye araç tutkunları etkinlikte drift pilotu Volkan Arısoy ve Metin Özenir’in drift gösterileriyle de coşkulu anlar yaşadı.

 Otomobilseverler oradaydı
Albayrak DJ’lik yaptı
DJ Volkan Gündüz’ün yanı sıra S&S Motors'un Genel Müdürü Ferhat Albayrak’ın canlı performanslarıysa ziyaretçilerin keyfine keyif kattı. Hobi olarak Avrupa'nın önde gelen gece kulüplerinde DJ'lik yapan Albayrak, TuningFest 2015 Festivali kapsamında ilk kez Türk dinleyicileriyle Otoport AVM’de buluştu. Etkinlik sırasında ünlü dansçıların yaptığı gösteriler de Otoport ziyaretçilerine unutulmaz dakikalar yaşattı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..