Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli otomobil şimdide İtalya'ya ihraç ediliyor


Spor otomobilde yerli bir marka olarak 2011 yılında ortaya çıkan Volkicar'ın yeni rotası İtalya..Yerli otomobili uzakta aramaya gerek yok. Aslında çok yakında. 
Çalışmalar ve mevcut yerli markalar ( Volkicar, DMA, OnukCars, Control 4 ...)ın faaliyetleri sürüyor..


 Yerli oto Volkicar, Güney Avrupa da



Geçen hafta yapılan son ihracat ile üretim sayısı 107’ye çıkarken, İtalya’nın eklenmesi ile ülke sayısı da 7’ye yükseldi. Daha önce Moldova, Türkmenistan, Azerbaycan, Lübnan ve Bulgaristan’a satışı yapılan Volkicar, böylelikle ilk kez Avrupa sınırlarına girdi.


Volkicar Türkiye’de üretiliyor. Volkan Işık’ın tasarladığı bu konsept otomobile Brisa’nın lastik markası Lassa da destek oluyor. Lassa, dünyaya, Volkicar için özel olarak üretilen yarış lastikleri ile de açılıyor. İtalya’ya satılan iki adet Volkicar özel bir anlaşma ile ses getirecek bir projede yer alacak. Show ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.




Volkan Işık: “Satış Adedini Yükseltmek İçin Ürün Çeşitliliğine Gideceğiz.”
Dört senede küçük ama sağlam adımlarla önemli bir yol kat etmeyi başaran Volkicar’ın üreticisi Volkan Işık şunları söyledi: “Otomobil sektöründe marka oluşturmanın uzun bir yol olduğunu, sabırlı ve kararlı olmak gerektiğini söylemiştik.Volkicar’ın satış adedini yukarılara çekmek için ürün çeşitliliğini arttıracağız. Bunun üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Volkicar için 2015 hedeflerimiz arasında 10 ülkeye ulaşmak da var. Sıradaki ülkeler Almanya ve İspanya.”

İhraç edildiği ülkelerde kendi ekonomi modelini yaratan Volkicar, ticari altyapısı ile de beğeni topluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..