Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC, artık internette de var!

Türkiye'nin en geniş imkanlara sahip, son zamanlardaki haliylede en şanssız otomotiv firması BMC, yeni sahiplerinin yönetiminde çalışmalara devam ederken uzun bir aradan sonra internet sitesi de yayına girdi.


 Yeni BMC  yollarda



Satış işlemi sonrası BMC Fotoğraf Yarışması'ndaki fotoğraflarla  internete geri dönen bmc.com.tr, şu an itibariyle daha sade bir tasarıma sahip.Araçlar otobüs, kamyon ve savunma olarak üç bölümde  tanıtılıyor.




Yeni adıyla BMC Otomotiv Sanayi Ve Ticaret A.Ş.
 otobüste 12 metrelik Procity, 9 metrelik Probus LE ve  7.5 litrelik Midilux ,

kamyonda Pro 1114 çekici, Pro 940 (şantiye), Pro 827 (8x2), Pro 522 ve 415
savunmada ise Kirpi ve taktik araçlarla kamuoyunun karşısına çıkıyor.



 Yeni BMC  yollarda
 


Belde, Levend XL ve Megastar'dan bir haber veya yerlerine bir model düşünüldüğüne dair bir iz yok. Levend kamyonet ve Fatih kamyonlarının imali zaten bitirilmişti..

Adres olarak; İzmir Pınarbaşı'ndaki fabrika gösterilirken (diğer fabrika kapatıldı) firmanın merkezi artık Esenler İstanbul..





Herhangi bir bilgi, delil olmamasına rağmen BMC'nin yerli otomobil üzerinde çalıştığı , markanın patronu Ethem Sancak tarafından bir çok kez ifade edilmişti..

2 yorum:

  1. İnşallah yerli otomobil konusunda ciddidirler. Megastar minibüsü geliştirip tekrar satsalar iyi olurdu. Büyük kasalı çekici planları herhalde askıya alındı.

    YanıtlaSil
  2. Sanırım aşama aşama gidecekler; var olan parçalardan ve bir süre mevcut modeller imal edilecek, aynı zamanda yerli otomobil çalışması sürüyor... Daha sonraki etapta prototip halindeki kamyonu üretime almak, mevcut üretilen araçları yenilemek veya modernize etmek.. Sonra ise Megastarı yenilemek.Belkide başka bir markayla işirlliğide yapabilirler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..