Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni kompakt crossover QX30 CONCEPT, INFINITI'den

 infiniti den yeni otomobilInfiniti QX30, premium konforlu crossover modeli olarak Cenevre Motorshow Fuarı'nda  dünya prömiyerini gerçekleştirecek..İlk kez 2013'te sergilenen otomobil Avrupa'da üretilecek..
2015 yılının son çeyreğinde Avrupa’da satışa çıkması planlanan bu yeni modelin 4x4 versiyonu QX30 Concept’in dünya prömiyerini ise Cenevre Fuarında yapmaya hazırlanıyor. Hafta sonu şehir dışına kaçamak yapmayı seven, şehirli otomobil
severleri hedef alan QX30 Concept, yepyeni bir premium kompakt crossover modeline ilham verecek olan Infiniti tasarım vizyonunu temsil ediyor.
Cenevre Otomobil Fuarı’nın basın gününde, 3 Mart 2015 saat 14.30’da düzenlenecek basın toplantısında görücüye çıkmaya hazırlanan QX30 Concept, kendi sınıfındaki araçlardan beklenen konfor ve tasarım özellikleriyle sınırlarının oldukça ötesinde konumlanıyor. Infiniti, QX30 Concept modeli ile premium kompakt araç sınıfını yeniden canlandırmayı hedefliyor. 
Sportif bir coupé’nin estetik hatları ile bir Crossover’ın yola hakim oturma pozisyonunu bir arada sunan kompakt QX30 Concept, hem şehrin dinamizmine hem de hafta sonu şehir dışına kaçmak isteyenlere uygun bir model.
Not, Sanki bir Nissan Juke gördüm!

2 yorum:

  1. arkadan nissanın juke modelini anımsatıyor

    YanıtlaSil
  2. JUKE üzerine geliştirilmiştir. Kardeş marka odudğundan!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..