Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ford'tan Elektrikli Bisikletler; MoDe Bike

200 Watt güç, hem akıllı, hem çevreci , hemde iki tekerlekli araçlar; Ford MoDe:Pro, Ford MoDe; Me ve Ford Mode; Link.Çevre ve maliyetler, firmaları alternatif yakıtla beraber farklı tasarımlara, küçük araçlara itmeye başladı! Peugeot, Honda, BMW gibi markalar, motosiklet ve hatta bisiklet imal ederken bu alanlara diğer markalarda (Ford, Mercedes Benz, Audi, KiA, Smart) kayıtsız kalamıyor. Son yıllarda Türkiye'de imal edilen




modelleriyle öne çıkan, elektrikli araçlarla da uğraşan FORD, şimdi de elektrikli bisiklet üzerinde çalışıyor..Hazırlanan prototipler farklı etkinlik ve fuarlarda sergileniyor..İlk çalışmalar, geçen yıl meraklılar ve sektörün önüne çıkarılmıştı..





25 kilometre hıza çıkabilen Ford markalı e-bisikletler; maliyet, sıfır emisyon , taşınabilirlik , şarj kolaylığı kadar trafkte ve yolda, az yer kaplamasıyla da ilgilenilmeye, kullanılmaya değer..




Tüm özelliklerinin yanında Ford Transit Connect gibi araçlarla katlanarak taşınabildiği gibi toplu taşıma araçlarıyla entegre edebiliyorsunuz; örneğin metroya bisikletininizi katlayıp biniyorsunuz , indiğiniz duraktan sonra bisikletinizle yola devam edebiliyorsunuz.. 



Ford; E Otomobil +  E Bisiklet



Kaynak; http://electricbikereport.com/car-manufacturers-audi-bmw-ford-smart-vw-getting-into-electric-bikes/
http://www.autoevolution.com/news/kia-teases-k-velo-electric-bike-two-flavors-of-e-mobility-said-to-arrive-at-the-geneva-motor-show-92756.html

2 yorum:

  1. Katlanabilir ve connect tarzı araçlarda muhafaza edilebilir oluşunu çok beğendim. Kır gezilerinde kullanılabilir bir bisiklet olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Kır gezileri , şehir içi ortamlara uygun ve taşınabilr olması olumlu da fiyatta en az o kadar önemli..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..