Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni BMW Cruise M

 İki tekerli motorsuz BMW
BMW, Otomobil ve motosikletten sonra şimdi bisikletlerle yollara çıkıyor..Deniz kenarı, dağ, orman, dere tepe gezen bisiklet tutkunları için en keyifli mevsim geldi. İlk bahar mevsiminin tazeliği, enerjisi ve serinliği ile boş vakitlerini bisiklet üstünde geçirenler için BMW otomobillerinin adrenalini ve sürüş
keyfini baştan ayağa hissettiren M performansı artık BMW Cruise M bisikletlerde.
BMW Cruise M bisikletleri minimum efor ile maksimum güç sağlıyor. Dağlara daha rahat tırmanacak, ormanlarda ve deniz kenarlarında daha hızlı gezeceksiniz. M performansının entegre edildiği bisikletlerde maksimum güç vücudunuzdaki adrenalini arttırdıkça sizi durdurmak zorlaşacak. Durmak istediğinizde sizi bir tek üstün fren kuvveti için özel tasarlanan hidrolik disk frenler durdurabilecek. Karşılıklı pistonlar sayesinde sessizce, titreşim olmadan gerçekleşen güçlü frenleme ile teninize değen rüzgar yavaşlarken adrenalinin arttırdığı kalp atışlarınızın bir süre yavaşlamaması size alışık olmadığınız duygular yaşatacak. Arttırılmış kıvraklık ve mükemmel dönme becerisi ile virajları düz yollardan daha çok seveceksiniz.

Sürüş durumuna bağlı olarak her zaman doğru vitesin takılmadan hızlı, sessiz ve hassas değişmesi size BMW M otomobillerinde vites değişirken ortaya çıkan performansı yaşatacaktır. Motor yerine bacaklarınızın altında ki güce hükmedeceksiniz. M otomobilleri performansları dışında konforları ve güvenlikleri ile de ön plana çıkıyor. BMW Cruise M bisikletlerde aynı özellikleri taşıyor. Uzaktan kilitleme sistemiyle arzu edilen sportif veya konfor destekli sürüş, Safety System ve geniş hava hacimli mükemmel süspansiyonu sayesinde bozuk zeminlerde bile güvenli sürüş hissi, hem yolda hem de arazide maksimum güvenlik sağlayan Run Flat teknolojisi, entegre edilen yansıtıcı şeritler sayesinde başkaları tarafından görülmeyi kolaylaştıran reflektörler, her durumda ideal hareket özgürlüğü ve esneklik için FLAT yatay yüzeyli sele, maksimum sürüş verimliliği ve hakimiyeti için esnek sele pozisyonları bisikletler hakkındaki ezberinizi bozacak.

BMW Cruise M bisikletler Kosifler Oto showroomlarında KDV dahil 1.470 Euro’dan satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..