Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Subaru, Yeni Levorg ile dikkat çekiyor

 Subaru'nun yeni otomobili ilgi görüyor..Ağırlıklı olarak 4x4, SUV ve Boxer  tipi motorlarla bildiğimiz Subaru geleneksel çizgisini bozmadan yeni bir otomobilin daha tanıtımı yapıyor.Cenevre MotorShow'da yeni teknolojilerle desteklenen Subaru modelelri içinde özellikle Yeni Levorg, yeni versiyonlarıyla Forester ve Outback öne çıkan modeller oldu..

Levorg, karakteristik Subaru izleriyle donanmış bir SUV, SW ve geniş bir salona sahip sedan özelliklerine sahip.Ayrıca, spor otomobil hissi veren seçkin ve şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. 
 
Yeni model kullanışlılığının yanı sıra sürüş, güvenlik ve çevre dostluğu başlıklarında da en iyiyi sunuyor.

LEVORG’da en gelişmiş teknoloji kullanılmış. Yeni model; güç aktarma mekanizması, üstün sürüş keyfi ve olağanüstü çevresel performans barındıran, yeni geliştirilen 1.6-litre boxer direk enjeksiyon turbo “DIT” motora sahip. 

Araçta ayrıca, yeni nesil EyeSight’la beraber ilave edilmiş pek çok güvenlik fonksiyonu ve direksiyon destek kontrolü de bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Japonya’da piyasaya çıkan LEVORG’un önümüzdeki aylarda da Avrupa’da ve Türkiye’de pazara sunulması planlanıyor.
 Subaru'nun yeni otomobili ilgi görüyor..
 “2.0 Boxer Dizel Lineartronic” özellikli Forester
Gerçek arazi karakteri ile spor otomobil kavramını harmanlayarak yorumlayan Subaru’nun ideal SUV’u olarak tanımlanan Forester’ın 2.0 litrelik turbo dizel boxer motorlu versiyonu da stantta yerini aldı. Lineartronic şanzıman yalnızca seri ve yakıt verimliliği sağlayan bir sürüş sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Subaru Boxer Dizel motorunun spor sürüş özelliğini de geliştiriyor. Adaptif kumanda ve manüel vites değiştirme, gerçekten keyifli sürüş sağlayan özelliklerin başında geliyor.
Crossover segmentinin öncüsü EyeSight teknolojili yeni Outback
Yenilenen Outback, Sürekli Simetrik Dört Çeker sistemi, EyeSight sürüş desteği ve X-Mode teknolojisi sayesinde bugüne kadar en iyi donanımlı versiyon olmasıyla Avrupa’daki diğer SUV modelleri arasında bir adım öne çıkıyor.
Yeni Outback, daha şık bir ön ızgara tasarımı, daha büyük sis farları, yeni ön farlar ve yeniden tasarlanmış bir ön tampona sahip. Yeni Outback çevreye duyarlı boxer dizel motoru, EyeSight sürüş destek teknolojisi ve artan sürüş kalitesi ile temel özelliklerini fonksiyonel değerlerin ötesine taşıyor. Binek araç konforunu SUV araçların sahip olduğu uzun mesafe ve yük taşıma kabiliyetleri ile birleştirerek tüm dünyadaki sürücülerin kalbini kazanmış.
Yeni Outback birinci sınıf bir crossover modelinde yer alan gelişmiş tasarım özelliklerini bir araya getiriyor ve yenilenmiş dış dizaynı, geliştirilmiş iç tasarımı ve daha da iyileştirilmiş sürüş konforuyla öne çıkıyor.
Subaru EyeSight teknolojisi, araçlar, yayalar ve bisiklet kullanıcıları gibi hareketli nesneleri ya da raylar ve şeritler gibi sabit nesneleri algılamak için yalnızca stereo kamera teknolojisinin kullanıldığı ilk sistem. Yeni nesil EyeSight versiyonu, önleyici güvenlik ve sürücü yükünü azaltma özelliklerini daha da ileriye taşımak için yaklaşık %40 oranında görüş açısının artırıldığı tamamen yenilenmiş stereo kameralara sahip. Bu sistem Çarpışma Öncesi Fren Kontrolü, Adaptif Hız Sabitleme Kontrolü gibi sürücünün stresini azaltacak özellikleri kapsıyor.
 Outback, “EyeSight” sürücü destek teknolojisi de dahil bir dizi iyileştirme sayesinde 2014 Avrupa Yeni Araç Değerlendirme Programının (Euro NCAP)* güvenlik performans testinde en yüksek puan olan beş yıldızı kazandı.
* Avrupa hükümetleri, Avrupa otomobil ve tüketici organizasyonlarından oluşan bağımsız bir kuruluş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..