Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Subaru'nun yeni otomobilleri Türkiye yollarında

 Subaru'nun uzmanlık alanları 4x4, SUV ve boksör motorlar..Dört çeker araçları, küçük otomobilleri ve boxer motorlarıyla bilinen Subaru;
kendine has tasarımı, üst seviye donanım özellikleri, yeni nesil güvenlik anlayışı ile crossover ruhunu zirveye taşıyan Outback ile gerçek arazi karakteri ve spor otomobil kavramını harmanlayan dizel Forester Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye’de…
Güçlü ve heybetli gövde: “daha fazla Outback”
Yeni Outback, daha şık bir ön ızgara tasarımı, daha büyük sis farları, yeni ön farlar ve yeniden tasarlanmış bir ön tampona sahip. Yeni Outback çevreye duyarlı boxer dizel motoru, EyeSight sürüş destek teknolojisi ve artan sürüş kalitesi ile temel özelliklerini fonksiyonel değerlerin ötesine taşıyor.
Outback, binek araç konforunu SUV araçların sahip olduğu uzun mesafe ve yük taşıma kabiliyetleri ile birleştirerek tüm dünyadaki sürücülerin kalbini kazanmış. Yeni Outback birinci sınıf bir crossover modelinde yer alan gelişmiş tasarım özelliklerini bir araya getiriyor ve yenilenmiş dış dizaynı, geliştirilmiş iç tasarımı ve daha da iyileştirilmiş sürüş konforuyla öne çıkıyor. 2.0 litrelik turbo dizel versiyonları ile Türkiye’de satışa sunulan yeni Outback, Lineartronik CVT şanzıman ve 2.0 litrelik dizel motora sahip “Premium” ve “Limited” versiyonlarıyla satışa sunuluyor.
Yeni Outback; Subaru’nun vazgeçilmezi olan karşılıklı-yatay yerleşimli Boxer Motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip 147 HP gücünde 2.0 litre turbo dizel motorlu CVT şanzımanıyla özellikle performans ve yol tutuşunda rakiplerini geride bırakıyor. Türkiye’de satışa sunulan 2.0 litre turbo dizel motor seçeneği, performanstan ödün vermeden yakıt tasarrufunu ön planda tutuyor.
Sürekli Simetrik Dört Çeker ve X-Mode
Tüm modellerde standart özellik olan Sürekli Simetrik Dört Çeker sistemi, EyeSight sürüş destek teknolojsi ve X-Mode sayesinde yeni Outback bugüne kadar ki en iyi donanımlı versiyon olmanın yanı sıra Avrupa’daki SUV modelleri arasında en güvenli yeniliklere sahip araç olarak da öne çıkıyor.
Yeni Outback, Subaru’nun benzersiz Sürekli Simetrik Dört Çeker sistemine ek olarak; optimize edilmiş entegre motor kontrolü, frenleme ve kaygan yüzeyler üzerinde çalışan diğer fonksiyonel özellikler ve olumsuz yol koşullarında sürüş performansını iyileştirme kabiliyetine sahip X-MODE teknolojisi ile de donatıldı. Yokuş İniş Kontrol ayarı, eğimli yollarda aracı düşük hızda tutarak sürücülerin gönül rahatlığıyla sürüşüne devam etmesini sağlıyor.
FORESTER, Turbo Dizel Motor Performansına Kavuştu
Tasarruf ve performansı bir arada sunan yenilikçi motorlar üreten Subaru’nun 2 litrelik yeni turbo dizel motoru, markanın vazgeçilmezi olan karşılıklı-yatay yerleşimli Boxer Motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip 147 HP gücünde CVT şanzımanlı versiyonu ile özellikle performans ve yol tutuşunda rakiplerini geride bırakıyor. Türkiye’de Mart ayından itibaren satışa sunulan 2.0 litrelik turbo dizel motor seçeneği performanstan ödün vermeden yakıt tasarrufunu ön planda tutuyor. Subaru'nun uzmanlık alanları 4x4, SUV ve boksör motorlar..
       Yüksek Tork-Uyumlu Lineartronic Şanzıman 
“SUBARU BOXER DİZEL” motor ile birleştirilen yüksek-tork uyumlu Lineartronic şanzıman üst düzey güç ve çevre dostu kullanım sağlıyor. Yeni vites kontrolü ve yedi vitesli manüel-mod vites sistemi daha sessiz bir sürüş sağlarken tork konvertörü, yağ pompası ve ileri-geri mekanizmasının tamamı da yeniden tasarlanmış.
Şehir İçi Kullanımda Kolaylık Sağlayan “STARLINK” bilgi-eğlence sistemi
Standart donanım özellikleri ile fark yaratan Forester, yeni “STARLINK” bilgi-eğlence sistemiyle ile akıllı telefon uygulamalarını otomobilin içerisine taşıyor. 7 inç dokunmatik ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi ile metalik havalandırma çıkışları, direksiyon kumandaları ve klima kontrol düğmeleri sayesinde kabin içi daha da modern bir görünüme kavuşmuş.
Dizel Forester’ın “Premium” ve “Sport” olmak üzere iki donanım seçeneği bulunuyor. Sport seçeneği sportif ön tampon, harman/kordon müzik sistemi ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlarla farklılaşıyor.
Yeni Outback 158.544 TL’den, dizel otomatik Forester ise 136.322 TL başlayan anahtar teslim fiyatlarla Subaru bayilerinde yerini aldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..