Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Suzuki, en yeni modellerini sergiledi

 Özgürlüğün tadu Suzuki'yle çıkarSuzuki motosikletleriyle de ilgi görüyor.
Japon marka, Motosiklet Fuar'nda yeni modellerini sergilerken bunlardan Address ile VanVan125  isimlerinden dolayı en ilginç olanlarıydı.
Şehiriçi, seyahat, geziler için, sportif amaçlar dahil bir çok amaca yönelik Suzuki var.
Türkiye yollarına aşina olan İnazuma ile VanVan serileri 
bildik, klasik ama sade ve teknolojik motosikletler olarak ilgi çekiciydi benim için..



Keskin ve Genç Hatlarıyla: Address


Farklı ülkelerde 28 yıldır satışta olan Suzuki’nin efsane modeli Address yenilenen yüzüyle Eurasia Moto Bike Expo 2015 Fuarı’nda yerini aldı. Keskin  ve genç hatları ve 3 renk seçeneğiyle Address WMTC modunda 1,96L/100km ile muhteşem yakıt tasarrufu, 1 depo ile 255 km’lik menzili, 9 Beygirlik üstün gücü, 14 inç jantları ve tam bir kask ve ekstra eşya  alan 20,6L koltuk altı saklama alanı ile Yeni Address’in büyük ön iç cepler ve koltuk açma fonksiyonlu kaplamalı anahtar özellikleri de bulunmaktadır.
Zeki, Sert ve Vahşi: V-Strom 650XT ABS


V-Strom 1000 ABS'nin piyasaya sürülmesinin ardından Suzuki V-Strom yelpazesindeki en yeni motosiklet serisi 12 yıl sonra V-Strom 650XT ile devam ediyor. "Daha Çok Yönlü, Daha Maceracı" konseptiyle piyasaya sürülen V-Strom 650 XT ABS rahat ve sıcakkanlı karakteriyle uzun gezilerden en yüksek düzeyde eğlence elde edilebilmesi amacıyla geliştirilmiştir.



Çok yönlü, güvenilir 645cc V-çift motor ve hassas şekilde ayarlanmış yakıt püskürtme sistemi,

hafif, kompakt aluminyum çerçeve, yepyeni donatılmış telli tekerler ve şambriyelsiz lastik özelliklerine sahiptir.

 Özgürlüğün tadu Suzuki'yle çıkar

Çok yönlü ve Sportif: Inazuma F


Türkiye’de 3 yıldır satışta olan Inazuma modelinin grenajlı versiyonu olan F modeli, rahat oturuş pozisyonu, büyük cc motorları aratmayacak hacimli görünüm, güçlü ve sorunsuz motoruyla kullanıcılarına alternatifsiz bir seçenek sunuyor.




VanVan ruhunu yakalayın: VanVan125


Alçak ve uzun yapılı şık tasarımıyla özgürce yaşamaya davet ediyor. Uzun aks aralığına sahip şasi üzerine yerleşen geniş ve alçak selesi ve ayrıca geniş gidonları, rahat bir sürüş için ferah bir pozisyon oluşturuyor. Dinamik dış yapısına sahip geniş lastikler gerek sahil yollarında gerekse kırsal yollarda yumuşak bir sürüş sağlıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..