Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lexus, Ford, Porsche, Fiat, Volkswagen, Nissan, Audi ve Chrysler

 audi rs7Bizde yerli otomobil , yerli motor çalışmaları bürokrasi ve toplantı halindeyken otomotiv dünyasında neler oluyor onlara kısa bir göz atalım; Amerikan merkezli Ford analistleri Avrupa ve Güney Amerika kaynaklı olarak  kazancında % 7 oranında düşüş yaşarken  bunda Rusya'da ki devalüasyonda etkili olduğu ifade ediliyor..

 Porsche ilk çeyrekte satışlarını % 32 oranında attırdı. Bu başarıda yeni kompakt SUV modeli Macan'ın başarısı göze çarpıyor..Porsche Macan911 GT3 RS, Cayman GT4, Boxter Spyder ve Panamera Exclusive  takip ediyor. Satışların % 10'u araştırma geliştirme faaliyetlerine yönlendiriliyor.

Fiat Chrysler; bir yıl önce kayıpları ilk çeyrekte 92 000 000 Euro kara geçerek kapatıyor..2014 yılında 4.6 milyon araç üreten  markalar zincirinde 2018 hedefi 7 milyon araç üretmek.

Volkswagen,  maliyetleri düşürmek için özellikle Passat ve Golf modelleri üzerinde çalışıyor!

Premium marklardan  Lexus, Almanya'da 25.ci yılını kutluyor. Her sınıfta hibrit versiyon sunan tek marka özelliğini de koruyarak..

Renault-Nissan; 2020 yılına kadar  imal ettiği tüm modelleri için otonom sürüş paketi oluşturacak.
Bence otomobil dünyasının en önemli haberlerinden biri.Nissan, silikon vadisinde NASA ile ortak çlışıyor!
Audi'den 560 beygirlik  RS7; 4 tekerden çekişli otomobil, 8 kademeli otomatik vites beraberliğinden oluşuyor.A7 üzerine geliştirilen araç  ön tarafından A6'yı da akla getiriyor..

kaynak, automobil-produktion.de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..