Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Canlı yayınlanan para ödüllü yarış başlıyor

Otomobil sporlarında Türkiye'nin en çok takip edilen ve ilgi gören tek marka kupası Lassa V1 Challange başlıyor...Ülke içinde olduğu kadar ülke dışında da ilgi gören yerli otomobil Volkicar beşinci sezonuyla 2015 Lassa V1 Yarış Serisi; en yüksek katılımın olduğu bir etkinlik...Heyecanlı ve rekabetin en üst düzeyde olacağı yarışta katılım 22 ile sınırlandırıldı.Bugüne kadar 107 adet imal edilen aracın 22 adeti Türkiye'de bulunuyor. 


yerli oto Volkicar yarışları


CAN TOLON YİNE İDDİALI AMA İŞİ DAHA ZOR! 

Lassa V1’e kabul edilen 22 isim içinde daha önce V1’de şampiyonluk yaşamış olan Can Tolon, Burak Çukurova ve Yağız Avcı yine oldukça iddialı. Ayrıca geçen senelerde podyumda kendilerine yer bulan Koray Muratoğlu, Göksun Erkek, Dağhan Ünlüdoğan gibi isimlerin liderliği zorlamaları bekleniyor.V1 Challenge’ın 2.ligi olan V2 Challenge’dan yetişen genç pilotlar Toprak Candan, Ayhancan Güven, Ali Türkkan ve Kadir Akça hem gençler klasmanında hem de genel klasmanda iddialı olmak için yarışacaklar. Master Cup’da Özgür Gür ve Burak Ertem arasındaki rekabet devam ederken onlara Burak Sohtorik, Bahadır Durukan ve Önder Erdem de katılacak. VOLKICAR ile iddialarını ortaya koyan pilotların da katılımı ile bu sene zevkli, heyecanlı, rekabeti çok yüksek bir sene yaşanacak. Geçen sene Lassa V1’e renk katan ünlü oyuncu Ümit Erdim, bu sene de tecrübeli rakiplerine karşı elinden geleni yaparak VOLKICAR zevkini yaşatmaya devam edecek. 
REKOR PARA ÖDÜLÜ: HER YARIŞTA BİRİNCİYE 10.000 TL 




Her sene çıtayı yükselten V1’de heyecanı arttıracak bir diğer faktör para ödülü! Türkiye’nin ilk para ödüllü şampiyonası Lassa V1’de bu sene para ödülü arttırılarak her yarışta birinciye 10.000 TL, ikinciye 4.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL verileceği açıklandı. Bu ödül, şampiyonda rekabeti arttırarak izleyenlere seyre değer bir yarış sunulmasına katkı sağlayacak. Başarılı pilotları her zaman ödüllendiren Lassa V1, başarılı pilotların tercihi olan şampiyona olmaya devam edecek. 


NTV SPOR CANLI YAYINLARI DEVAM EDİYOR 

Geçen sene olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin tek canlı yayınlanan otomobil yarışı organizasyonu olan Lassa V1, televizyon seyircisi ile motorsporlarını buluşturmaya devam ediyor. İlk yarış 9 Mayıs günü İzmit Körfez Pisti’nde koşulacak ve 15:00 itibarı ile NTV Spor’dan canlı yayınlanacak. Programda pilotlarla röportajlar ve özel anlar izleyenlerle buluşturulacak. 

LASSA V1 2015 YARIŞ TAKVİMİ 
1. 9 MAYIS 2015 KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ 
2. 31 MAYIS 2015 ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ 
3. 30 AĞUSTOS 2015 KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ 
4. 13 EYLÜL 2015 TBA 
5. 4 EKİM 2015 AYDIN YARIŞ PİSTİ 
6. 8 KASIM 2015 ADANA YARIŞ PİSTİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..