Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En ucuz otomobilde Renault imzası; Kwid

Renault, Hindistan merkezli yeni bir aracını daha gözler önüne çıkardı. Daha önce küçük sınıfta eğlenceli, hesaplı ama biraz gösterişli bir konsept olarak tanıtılan Yeni KWID modeli, beklenenin aksine sade ve küçük şehir otomobili olarak ortaya çıktı..Dünya genelinde satışa çıkması beklenen otomobil, Nissan'la beraber geliştirilmiş.CMF-A platformundaki araç Kayou olarak adlandıralacağı
beklenirken Kwid isminde karar kılınmış.


 Yeni Renault Kwid




A sınıfındaki araç, 3.68 m uzunluğa, 1.58 metre genişliğe, 1.80 metre yüksekliğe sahipken kendi sınıfında da bagaj ve kabin olarak en geniş alanı sunduğu söyleniyor.Eğimli , akışkan ve sade çizgiler plastik koruma çıtaları ve çamurlukla daha dolgun bir görünüm sunuyor.





Ön taraftaki ızgara ve far gurubu; Duster modelini akla getirirken genel hatlarla Clio ve Sandero'ya da göz kırpıyor..




800 cclik güç paktiyle oldukça tutumlu olan otomobili aslında İstanbul Autoshow'da görseydik güzel olurdu!Gandhi'nin memleketinde 4700 Dolar'dan yani ülkemizin parasıyla yaklaşık 12 000 TL civarı satılması düşünülüyor.



 Yeni Renault Kwid



Kısaca Renault ucuz otomobil konusunda çok çalışıyor, Tata Nano ve Bajaj RE'nin karşısına daha teknolojik bir makinayla çıkıyor!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..