Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Küçük ama dikkat çekici bir tasarım: Fiat 500

 Yeni Fiat 500Şehir içinde rahat kullanılabilen ve özel bir tasarıma sahip arabalar, sürücüler arasında daha çok tercih edilen modellerden biri oluyor.
Küçük olmasına rağmen konforlu ve etkili bir sürüş olanağı sunan Fiat’ın 500 modeli de tam olarak bu tanıma uyan otomobiller arasında yer alıyor. Sınıfının en büyük cam
tavanına ve en büyük bagaj hacmine sahip olması da Fiat 500’ün rakiplerine karşı avantaj sağlamasında ayrı bir etken
oluşturuyor. Yuvarlak hatlarla dizayn edilmiş olan araç, sempatik görünümüyle kadınların gözde modellerinden.

Biri açık diğeri koyu iki ayrı iç mekan ve 14 farklı döşeme seçeneğiyle hiçbir otomobilde bulamayacağınız kadar çok alternatife sahip Fiat 500, standart 7 hava yastığı, ABS+EBD’den ASR, MSR, HBA ve Hillholder içeren ESP’ye, enerji emici gövde yapısından acil fren durumlarında otomatik devreye giren flaşörlere kadar bir çok aktif ve pasif güvenlik sistemleriyle donatılmış.

1.2 69 HP benzinli motoru, 5 ileri vitesi ve Elektrikli Dualdrive direksiyona sahip otomobil, 100 km’de ortalama 5.1 litrelik yakıt tüketimi sağlıyor. Ayrıca 100 km’de saniyede 12.9 hızlanıyor.

EuroNCAP’ten 5 yıldız ile ödüllendirilen, aktif ve pasif güvenlik koşullarına uygun her türlü donanıma sahip Fiat 500, farklı gövde renklerine uygulanabilir 8 sticker takımı, 10 farklı arma çeşidi, 9 farklı anahtar kabı, 7 alaşım jant, 2 jant kapağı, siyah/fildişi iç mekan seçeneği, 3 farklı renkte sunulan deri direksiyon simidi ve vites topuzu gibi bir çok farklı aksesuarıyla istenildiği gibi tasarlanabiliyor.

Bagaj Aparatları, Bluetooth, Koltuk Aparatları, Oto örtüsü, Parfüm Püskürtücü, Park Sensörleri, paspaslar ve trafik seti gibi aksesuarlarıyla fonksiyonel bir kullanım sağladığı gibi cüzdan, çanta, Mouse gibi aksesuarlarıyla stilinize renk katıyor.

Aracın sürücü koltuğuna oturulduğunda gösterge panelleri çok rahat şekilde görebiliyor ve aracın orta konsolunda bulunan dokunmatik ekran sayesinde pek çok işlevi yerine getirmek mümkün olabiliyor. 

Otomobilinizi yenileyecekseniz ya da ilk defa otomobil almayı düşünüyorsanız yeni otomobil modelleri araştırırken Fiat 500 modelini mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..