Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Neden Hedef Filo?



 Hedef; filo kiralamak...Rekabet koşullarının her geçen gün biraz daha sertleştiği iş hayatında, artık her saniye çok daha değerli. Yoğun trafiği alt edip yetişilmesi gereken önemli toplantılar, bayi ve müşteri ziyaretleri ve iş seyahatleri derken ulaşım konusu, şirketlerin en çok kafa yorduğu konulardan biri haline geliyor. Hal böyleyken operasyonel filo kiralama, şirketler için en avantajlı seçenek olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin önde gelen filo kiralama markalarından Hedef Filo, 2003 yılından beri sektörde
yaptığı önemli işlerle kurumsal filo kiralama yapmak isteyen şirketlerin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.  
Sektörün öncü markası Hedef Filo’nun bu kadar tercih edilmesinin nedenlerini sizler için sıraladık:

Serviste Hız Avantajı
Müşterilerinin tüm taleplerine anında cevap verebilmek için maksimuma çıkardığı portföy yöneticisi sayısıyla Hedef Filo ayrıca, Türkiye’nin ilk 7/24 hizmet veren müşteri ilişkileri departmanına da sahip olması ile tanınıyor. Çağrı merkezi, online ve yüz yüze destek konusuna son derece önem veren Hedef Filo, filo kiralama avantajları sonuna kadar yaşamanızı sağlıyor.

İhtiyaca Özel Hizmet Avantajı
Her şirketin bütçesi ve ihtiyaçları farklıdır. Bunu çok iyi bilen ve bünyesinde bulundurduğu araç filolarını, Türkiye’deki mevcut tüketici eğilimlerini ve ticari koşulları analiz ederek oluşturan Hedef Filo her ihtiyaca hitap eden ekonomik çözümler sunuyor. Her şirketin farklı ihtiyaçlarına cevap veren marka & model alternatiflerinin yanı sıra, esnek ödeme / sözleşme paketleri ve konfor paketi gibi kişiye özel ayrıcalıklar sunan Hedef Filo, enerjinizi sadece işinize vermenize yardımcı oluyor.
 
Her Alanda Kazanç Avantajı
Hedef Filo, operasyonel filo kiralama hizmetinin size vaat ettiği kazanç ve avantajların tümünü güvence altına alır. Yani Hedef Filo ile çalıştığınızda, 7/24 hizmet veren asistanlık hizmetinden yararlanabileceğiniz gibi, MTV ya da araç muayene / bandrol bedeli ödemek zorunda kalmaz, KDV indiriminden faydalanabilirsiniz. Evrak ve araç takibi gibi prosedürlerin tümüyle sizin yerinize uğraşan Hedef Filo sayesinde, bu işler için ekstra personel istihdam etmek zorunda kalmaz; hem zamandan hem de paradan kar edersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..