Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

V1'de, 21 rakibini geçerek birinci oldu

Yağız Avcı, geçen senenin şampiyonu Can Tolon ile girdiği mücadeleden sıyrılarak ilk sıraya yerleşti.NTV Spor’dan canlı yayınlanan yarışta 40 yaş üstü ve 20 yaş altı yarışçıların bulunduğu kategoride ilgi çekti..



 Bu kez birinci yağız avcı oldu




Türkiye’nin bu güne kadar yapılan en fazla katılımlı tek marka kupasında 22 pilotun girdiği kıran kırana mücadele, birçok kaza yaşanmasına sebebiyet verdi. Sıralama turlarındaki neticelere göre tersten sıralanarak start aldıkları ikinci yarışta Franke pilotu

Göksun Erkek ve Kadir Akça arasında yaşanan mücadele sonunda Kadir Akça yarış komiserleri tarafından ihraç edilirken MANN-FILTER pilotu Koray Muratoğlu rakibi ile yaşadığı temas sonunda yarıştan ihraç edilen bir diğer isim oldu. Bu yarışta ilk sıradan start alan Fahir Talib uzun süre liderliği bırakmazken 12 turluk yarışın sonunda Yağız Avcı’ya geçilerek ikinci oldu. 7 pilotun yarışı tamamlayamaması yaşanan rekabetin büyüklüğünü gösterirken Burak Sohtorik, Önder Erdem, Armağan Arabul, Serhat Çoksayar, Ayhancan Güven, Mert Aytuğ ve Bahadır Durukan finiş göremeyen isimler oldular.


MASTER VE GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ


40 yaş üstü pilotların yarıştığı Master Cup ve 20 yaş altı pilotların katıldığı Gençler Kupası da genel klasman gibi büyük bir mücadeleye sahne oldu. Master Cup’da geçen senenin birincisi Özgür Gür birinciliğini korurken, Burak Ertem ikinci, bu sene Lassa V1’de yarışmaya başlayan Burak Sohtorik ise üçüncü oldu. Gençler klasmanında VOLKICAR’ın en tecrübelisi Toprak Candan birinciliği kimseye bırakmazken Ayhancan Güven ikinci, Ali Türkkan üçüncü oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..