Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Allianz Sigorta'dan aracınıza farklı çözümler

Çarpmadan toplum hareketlerine, selden depreme, hırsızlığa ve bir çok riske Allianz Sigorta çözüm sunuyor...25 yıldır Türkiye'nin en büyük sigorta firmalarından biri olan Allianz'dan Kasko sigortası yaptırdığınızda, geniş anlaşmalı servis ağı ve asistans hizmetleri ile sizi ve sevdiklerinizi beklenmedik tehlikelere karşı koruyor. 


  Aracınızı Allianz Sigorta  ile güvenceye alın



Kasko ürünü ile Çarpma, çarpılma ve yanma gibi ana teminatlar dışında daha birçok riske karşı sizi güvence altına alıyor.70'ten fazla ülkede faaliyet gösteren Allianz Sigorta; Gümüş veya Altın Ek Koruma Paketleri' ni de Tüm Oto Genişletilmiş Kasko Sigortası ürününe ilave ederek güvencenizi genişletebiliyor .. Üstelik öğretmenlere, emniyet mensuplarına, memurlara, eczacılara ve diğer birçok mesleğe yönelik %20'ye varan indirimler ile..Allianz'ın Tüm Oto Genişletilmiş Kasko sigortası ile ihtiyacınıza uygun teminatlara en avantalı kasko fiyatları ile ulaşmanız mümkün.


Trafik Sigortası nedir, nasıl yaptırılır gibi soruların cevapları ve tüm bilgiler Allianz Sigorta'da.. Türkiye'nin en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Allianz Sigorta ile ihtiyacınıza uygun olarak en avantajlı Trafik sigortası fiyatlarıyla Trafik sigortası yaptırın, güvenle yol alın.




Araç sigortaları içinde önemli bir paya sahip olan poliçe; Zorunlu Trafik Sigortasıdır..O kadar önemlidir ki, bu sigorta yoksa aracınızı yola çıkaramazsınız.Çünkü aracınız bağlanır! 


Poliçeye konu olan motorlu aracın kullanılması sırasında, 
bir kimsenin ölümüne veya yaralanmasına veya bir şeyin zarara uğramasına sebebiyet verilmiş olmasından dolayı, aracın işletenine düşen hukuki sorumluluğu, zorunlu sigorta limitlerine kadar temin etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..