Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Araba Arayışında Son Nokta!

İkinci el araba alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bunları araştırarak bir nebze öğrenebilirsiniz ancak özellikle gidip bakmanız ve gözlemlemeniz gerekmektedir. Çünkü çoğu internet sitesinde satılık ikinci el arabalar için gerekli her bilgi verilmemektedir. Sadece fiyatını ve yaptığı kilometreyi bilmek de alıcı için yeterli bilgiler değildir.
Araba satın alırken aile için mi alıyorsunuz, motor gücü yüksek mi istiyorsunuz, ticaret için mi kullanacaksınız öncelikle buna karar vermeniz gerekiyor. Örneğin aile için araba alacak kişilerde Oto.net’in“Çocuğum Var” kategorisi sayesinde tam istediğiniz niteliklere sahip bir araba bulmanıza olanak sağlayacaktır. Böyle bir seçenek sunulmasaydı internet üzerinden hangi markadaki hangi araba çocuklu bir aile için daha uygun önce bunu araştırmanız gerekecekti. Daha sonra bulduğunuz markaların ikinci ellerinin fiyatlarını değişik sitelerde arayacaktınız. Bazısında bilgiler eksik olacaktı kişilere iletişim numaralarından ulaşacaktınız. Ancak bazen bilgiler o kadar eksik olacaktı ki iletişim numaralarına ulaşmanız bile mümkün olmayacaktı. Satın almak istediğiniz araba konusunda hep bir çekingeniz bir şüpheniz olacaktı.



Oto.net ailelere sunduğu Çocuğum Var kategorisinin yanında aramanızı kolaylaştıracak başka seçenekler de sunmaktadır. Böylece tam isteyeceğiniz tarzda bir arabayı hızlı bir şekilde bulmanız sağlanıyor. Aklınızda belirli bir model varsa markalar arasından sadece istediklerinizi seçerek arama yapabiliyorsunuz. Üretim yıllarını seçerek hangi fiyat aralıklarında olursa sizi zorlamaz buna göre seçenekleri önünüze getirebiliyorsunuz. Kimi alıcı arabayı almak için başka bir şehre gitmeyi göze alamaz ve sadece kendi şehri içerisindeki arabaları incelemek ister. Bunun da çözümü mevcut, lokasyon seçeneğinden nereden araba bakmak istiyorsanız oradaki araçları filtreleyebiliyorsunuz. İkinci el araçlarda diğer önemli nokta ise arabanın yapmış olduğu kilometre sayısı. Minimum ve maksimum değerleri girin size ve ailenize en uygun ikinci el arabalar önünüze serilsin.

Çocuğum Var seçeneği dışında başka seçenekler de mevcut. Tam bir çevreciyseniz sizin için hazırlanmış seçeneklerde Çevreyi Seviyorum seçeneğini göreceksiniz. İlk arabanızı mı alacaksınız korkmayın İlk Arabam seçeneği de mevcut. İster hız sevin ister arazi tutkunu olun her zevke uygun sınıflandırılmış ikinci el araçlar Oto.net aracılığıyla alıcılara tüm donanımları hakkında bilgi vererek sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..