Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Rolls-Royce Ghost ve Wraith Türkiye'de

Bir BMW Grup markası olan Rolls-Royce, iki modelle deneyim yaşattı; Ghost ve Wraith...
Dünyanın en prestijli otomobil markalarından Rolls-Royce, tüm dünyada gerçekleştirilen ‘Dealer to Dealer’ turunun Türkiye ayağını Bodrum’da yaptı. Rolls-Royce tutkunları markanın Ghost ve Wraith modellerini deneyimleme fırsatı buldu. 


Rolls Royce tanıtıma önem veriyor


Rolls-Royce her yıl küresel olarak stratejik önem gördüğü pazarlarda Rolls-Royce sahipleri ve potansiyel müşterilerle ‘Dealer to Dealer Tour’ kapsamında bir araya geliyor. Böylece yenilenen araç modellerinin farklı lokasyonlarda deneyimlenmesi de sağlanıyor. Bu yıl turun Türkiye ayağı


 


için belirlenen lokasyon doğal güzelliğiyle dikkat çeken Yalıkavak/Bodrum oldu. 14-15 Ağustos 2015 tarihlerinde Yalıkavak Club 29’da düzenlenen etkinliğe katılan araç sahipleri ve potansiyel müşteriler, Rolls-Royce Ghost ve Wraith modellerini uzman ekiple birlikte deneyimleme fırsatı elde ettiler. Etkinliğe Royal Motors’tan Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’un Marka Müdürü Hilal Aysal ve ürün eksperleri katıldı. 

1904’ten beri prestijin tanımı

1904 yılında araba tasarımcısı Henry Royce’un, Londra’da araç satıcısı Charles Rolls ile tanışması üzerine 1906 yılında Rolls-Royce isimli marka ortaya çıktı. İkili ilk araçları Silver Ghost’u sadece birkaç yıl sonra piyasaya sürdü. İngiliz Kraliyet Ailesi’nin seçimi olan marka özellikle 80’lerde show dünyasındaki pek çok ünlünün tercihi haline gelmesiyle daha da büyüdü. 90’ların sonunda BMW grubuna satılmasıyla birlikte yenilenen marka; gelişmiş teknolojiler, vizyoner mühendislik dokunuşları, üstün kaliteli malzemeleri ve uzman işçiliğini bir araya getirmeye devam ediyor.


 
 


Türkiye’deki tek yetkili Royal Motors
Rolls-Royce markasının Türkiye’deki resmi serüveni ise 1982 yılında kurulan ve 2013 yılından bu yana markanın tek yetkili bayisi olan Royal Motors ile başladı. Şirketin bir parçası olarak satış ve satış sonrası hizmetler sunan Rolls-Royce Motor Cars İstanbul, tüm dünyada ilham kaynağı olan Phantom, Ghost ve Wraith modellerini müşterilerle buluşturuyor. 


Rolls Royce tanıtıma önem veriyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..