Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Erkunt Haşmet 110 Limited Edition

Türkiye'nin ilk sınırlı sayıda üretilen traktörü Haşmet; 110 beygir gücünde. Adı gibi Haşmetli bu araç, Erkunt Traktör tarafından özel olarak imal edildi. Bu yılki üretim sayısı 1.Ancak önümüzdeki yıl kaç adet üretileceği belli değil.Daha çok otomobillerde, bazı motosiklet ve kamyon gibi araçlarda rastladığımız sınırlı sayıda üretimi Türkiye'de ilk kez 90'lı yıllarda, Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'ndaki başarılarından sonra Bursa'da sınırlı sayıda Renault 11 Galatasaray modeli üretilmişti.



Standart modelin tüm özelliklerinin yanında koltuklarda, otomobilin iki yanında baştan sona sarı kırmızı şeritler ve iki tarafta Galatasaray yazısı vardı.

İkinci örnek olarak Renault 19 Beymen Club adlı model üretilmişti.Sınırlı sayıda üretilen bu araçlarda renk, malzeme ve güç gibi bir çok farklı düzenlemeler olabiliyor.Traktörde yurtdışında durum nedir bilmiyorum ama Türkiye'de ilk kez farklı ve özel bir üretim olarak Erkunt Haşmet 110 Lüks CRD modelini gördük.

Simsiyah rengiyle bir dev gibi görünen traktörün bazı özellikleri şöyle;
Krom aksam dış tasarım, lüks kabin, parlak siyah panel, deri iç klaplama, nubuk tavan döşeme, 7 inç multimedya ekran, 4 inç akıllı yol bilgisayaraı, ön ve arka kamera, UV filtreli siyah cam.




Verilen bilgilere göre ilk özel üretim traktör sahibine ulaştırılmış bile!

Türkiye'de 1927 yılından bugüne üretilmiş ve halen imal edilen otomobiller

16 ileri 16 geri vites 110 beygir ComonRail Deutz motor, 440 Nm tork , 4 x4 yürüyüş düzeni ve LED gündüz farları da diğer özelliklerden.






Bu arada Erkunt Traktör'ün logosu inatçı bir keçiye dönüştü. Erkunt ; 55 beygirden 110 beygire kadar farklı güçlerde Kısmet, Bereket, Nimet, Servet, Kudret, Kıymet ve Haşmet model adlarıyla traktör üretimini sürdürüyor.

Türkiye'de üretim yapan otomobil, ticari araç, iş makinesi ve traktör firmaları





Erkunt Traktör'ün Tarihçesi



Erkunt Traktör Sanayii A.Ş, 12 Eylül 2003 tarihinde, tamamen yerli sermaye ile kurulmuştur. Bir yıl gibi kısa bir süre içinde Erkunt Traktör, Türkiye'nin ilk yerli tasarım traktörünü üretmeye başlamıştır.

Erkunt Traktör, traktörlerinin yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve bir sektör ilki olan 3 yıl garantisi ile Türk çiftçisinin güvenini kazanan bir marka olmuştur. Sektörün önemli isimlerinden biri haline gelen Erkunt Traktör, 6 yıl içerisinde pazar 3.'lüğüne yerleşmiş ve Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri halinde gelmiştir.


Erkunt Traktör Sanayii A.Ş, ürettiği tüm traktör modelleri için Avrupa Birliği Homologasyon Belgesi'ne sahiptir. Bu vesile ile özellikle Avrupa kıtasına başlayan ihracat, Türk traktör sektörü için yine bir "ilk" olma özelliği taşımaktadır. Erkunt Traktör Sanayii A.Ş. ayrıca, TSE-ISO-10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Belgesi alan ilk traktör markası olmuştur.

Yurt içindeki başarılarını ulusal düzeye taşımak isteyen Erkunt Traktör Sanayii A.Ş, ihracat markası ArmaTrac'ı piyasaya sürerek ilk ihracatını Bulgaristan'a gerçekleştirmiştir. 17 ülkede yer alan bayileri ile ArmaTrac, yurt dışında da hızla büyümektedir.

Erkunt Traktör Sanayii A.Ş., Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapmaktadır.
Turquality'de ilk traktör markası olarak yer alan firma bu kez TURQUM belgesindeki ilk traktör markası oldu.

2 yorum:

  1. BENCE BİR VALTRADAN COKDAHA GÜZEL AMA FİYETI NEDİR ACABA

    YanıtlaSil
  2. http://www.erkunttraktor.com.tr/ adlı internet sitesi ve iletişim bölümündeki bilgilerden ulaşabilirisiniz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..