Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lexus; RX ve GS200t, Toyota ise Yeni Prius ve RAV4 Hibrit'i ilk kez gösterecek

Otomobil dünyasının kalbi yakında Frankfurt'ta atacak..Dünyanın en çok otomobil üreten markası Toyota ve kardeşi Lexus yeni modellerini Avrupalı otomobilseverlerin önüne çıkaracak.Yeni tasarımlar, yeni teknolojiler ama illlede hibrit modeller.Toyota çevreyi korumak adına hibrit otomobilleri ilk kez üretim bandına 


 Lexus'ün yeni modeli ortaya çıkıyor



aldığından beri üretilen Prius yepyeni haliyle ortaya çıkacak. 1997 yılında ilk seri üretim hibrit otomobil olarak piyasaya sunulan Prius’un Dünya prömiyeri ile yeni RAV4 Hybrid’in Avrupa prömiyeri 14 Eylül tarihinde başlayacak olan 2015 Frankfurt Motor Show’da gerçekleştirilecek.

Toyota standında ayrıca, Toyota C-HR hibrit crossover modeli ikinci konseptinin de Dünya prömiyeri yapılacak.
Frankfurt Motor Show, eksiksiz teknolojisiyle fuarın gözde modellerinden biri olması beklenen Yeni Prius başta olmak üzere, diğer hibrit modellerin geçit törenine de sahne olacak. Fuarın “yıldızı” olması beklenen Yeni Prius, bugüne kadar dünyada en çok satılan hibrit otomobil olma özelliğini sürdürüyor.

LEXUS, RX MODELİNİN AVRUPA PRÖMİYERİNİFRANKFURT MOTOR SHOW’DA
YAPACAK



 



Otomobilde lüks kavramına yeni standartlar getiren Lexus, 2015 Frankfurt Motor Show’da dördüncü jenerasyon RX modelinin Avrupa prömiyerini gerçekleştirecek. RX, yaklaşık 2.2 milyon adetlik satış rakamı ile Lexus’un 26 yıllık tarihinde en çok iz bırakan modellerinden biri olduğunu kanıtlamıştı. Lexus ürün gamının tasarım DNA’sı korunarak tamamen yenilenen RX, şimdi daha keskin ve kaslı hatları ile öne çıkıyor. Ayrıca, fonksiyonellik ve lüksünmükemmel dengesi RX’in yeniden tasarlanan kabininde hayat buluyor. Frankfurt Motor Show’da GS ürün gamına yeni katılacak GS200t modelinin de Avrupa prömiyeri yapılacak. Yeni model, 2.0 lt turbo benzinli motor ve sekiz ileri otomatik şanzımana sahip olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..