Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Citroën, Berlingo Ailesini Genişletiyor

 Citroen in en yenisi Yeni Citroën Berlingo Maxi Van kullanım kolaylığı için tasarlanmış
 Citroën Berlingo Maxi Van 4.1 m³’e kadar çıkabilen yükleme hacmiyle kullanımı kolay, geniş bir saklama kapasitesi sunuyor. Modüler katlanabilir üçüncü koltuğu standart olarak sunulan model, ESP ve yokuş kalkış
desteği, olağanüstü kompakt yapısı, yana açılır asimetrik arka kapılar ve sürgülü geniş yan kapıları ile yolculuklarınızı daha konforlu hale getiriyor.
Citroën, ticari araç serisine ekeldiği  Yeni Berlingo Maxi Van ile Mini Panelvan pazarında iddiasını arttırıyor. Modern görünümü ve müşteri beklentilerine pratik çözümler üretebilmesi ile öne çıkan 1.6 HDi 90 HP versiyonlu Citroën Berlingo Maxi Van; konfor donanımları, geniş iç alanı, modüler tasarımı ve rekabetçi fiyatı ile Citroën’in pazardaki konumunu güçlendirecek.

Ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören Citroën; mini panelvan pazarındaki yerini Berlingo Maxi Van ile kuvvetlendiriyor. Citroën’nin mevcut Berlingo Panelvan modelinden 25cm daha uzun olan Citroën Berlingo Maxi Van, HDi 90 olarak güçlendirilen dizel motoruyla da şehir içinde ve dışında performans bakımından yeni standartlar getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..