Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Orta şekerli otomobil mi?

 Kahveden otomobil mis gibi kahve kokuyor.Otomobilini sevmeyen yoktur. Kahvenin de seveni çoktur. İsterseniz ikisi birarada alabilirsiniz !
İşin şakası bir yana, İstanbul Coffee Festival’i kapsamında Fiat 500 model bir otomobil; az, orta ve çok kavrulmuş kahve çekirdekleriyle kaplanarak ziyaretçilerin ilgisine , beğenisine sunulmuş.Kahve tutkunlarını Haydarpaşa
Garı’nda buluşturan festivalin otomobilinde 160 bin adet kahve çekirdeği kullanmışlar..


Dsm group tarafından ikinci kez organize edilen ve Türkiye’nin lider markasıPaşabahçe’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Coffee Festival, tüm kahve bileşenlerini ve kahve tutkunlarını bir araya getirmesinin yanı sıra ilginç etkinliklere sahne oluyor. Gören herkesi şaşırtan; tekerlekleri, kapıları, camları dahil her tarafı kahve çekirdekleriyle kaplanmış olan ‘otomobil’, festivalin gözdesi oldu. 6 kişinin, 6 gün boyunca çalışıp el emeğiyle kapladıkları araba için az, orta ve çok kavrulmuş kahve çekirdekleri ile birlikte telve de kullanıldı.
 Kahveden otomobil mis gibi kahve kokuyor.
Geçtiğimiz yıl Avrupa’nın en büyük ikinci kahve festivali olarak büyük bir başarıya imza atan İstanbul Coffee Festival, 25 Ekim’e kadar Haydarpaşa Garı’nda sürüyor. Ulusal ve uluslararası 3. dalga kahve akımı temsilcilerinin tüketicilerle buluştuğu organizasyonda, her çeşit kahvenin yanı sıra resimden müziğe heykelden tasarım ürünlere kadar pek çok etkinlik de festivale renk katıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..