Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

SsangYong XLV-AIR geleceğin vizyonunu yansıtıyor

 Yeni bir vizyon İlk kez geçtiğimiz ay yapılan Frankfurt Otomobil Fuar'nda sergilenen  XLV-AIR, SUV özelliğinde bir  gövdeyle sport Coupe'yi biraraya getirdi.SsangYong Tivoli'nin uzun ve daha sportif versiyonu olarak düşünebileceğimiz araç,  güvenlik, sürüş özellikleri ve  Euro 6 normlarına uygun 1600 cc benzinli ve dizel motorlarıyla hem kentiçi hemde
şehir dışı yollarda da sürücüsünü memnun ediyor..


XLV-AIR dışarıdan sportif ve dinamik tasarım sunarken, Tivoli’den 279 mm daha uzun gövde yapısı ve Tivoli’nin 423 litre bagaj hacmine karşılık 720 litre bagaj hacmiyle sınıfında lider bir iç alan sunuyor. XLV-AIR akıllı telefonunuzu araçtaki 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranına kolay entegre edebilmeyi sağlayan “smart connectivity” özelliğini kullanıcısına sunuyor.  Sürücü ve yolcu korumasını üst seviyelere taşımak üzere XLV-AIR ‘de bir diz yastığı da dahil olmak üzere yedi hava yastığı bulunuyor.



XLV-AIR’de heyecan verici ve akıllı araç kavramının altını çizen, ince ama dinamik karakter çizgileri gövde hacmi boyunca ritmik akıyor. Önde, bir kartalın kanatlarının yayılmasını andıran ve düzgün ince bir görünüm sergileyen, radyatör ızgarası ve farları arasında bütünleşiyor. Aracın ön hava girişi, yan eşikler, kapı aynaları ve çevresinde altında detaylandırmalar, kırmızı kullanımı ile dinamik erkeksi görüntünün altını çizen tampon yapısı konsept aracın karakterini yansıtıyor.


Ayrıca XLV-AIR’de Euro 6 ile uyumlu 1.6 litre benzinli /dizel motor, 6 vitesli otomatik /manuel şanzıman, iki tekerlekten çekiş veya dört tekerlekten çekiş seçenekleriyle eşleşiyor.

SsangYong, yeni tasarım konsepti ve üstün güvenlik özellikleriyle sürüş keyfini birlikte sunarak, geleceğe yönelik vizyonunu bir üst basamağa taşıyor.



Şahsuvaroğlu Dış Ticaret olarak 1966 yılında kurulan grup, Türkiye’de 11 markanın bayiliğini yapmış, uluslararası arenada 50 yıllık tecrübesiyle ve bu süreçte edinilen derin bilgi birikimiyle otomotiv sektöründe hizmet vermeye devam ediyor.



Ankara’da 30.000 metrekare alana kurulu 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen dünyanın en büyük SsangYong Plazası’nın da sahibi olan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, tamamen kendi yatırımı olan 13 plazasıyla birlikte 24 adet satış ve 44 adet servis noktasıyla tüm Türkiye’de Avrupa standartlarının üzerinde hizmet veriyor.



Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, “%100 koşulsuz müşteri memnuniyeti” ve “%100 yedek parça bulunurluğu” stratejisini kendisine ilke edinmiştir. 4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un SUV, MPV, Pick-Up ve şimdi de Crossover segmenti araçlarını İstanbul (Avcılar, Yenibosna, Tuzla, Maltepe), Bursa, Erzurum, Mersin, Antalya, Adana, Ankara, Tekirdağ, Trabzon ve İzmir’de bulunan modern plazalarında, “Satış”, “Servis”, “Yedek Parça” ve “İkinci El Satış Hizmet” i olarak tüm müşterilerine sunuyor. Ülkemize 10 ilde toplamı 91.100 m² olmak üzere 350 milyon dolar yatırımla 13 plaza kazandıran Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Türkiye Otomotiv Pazarı’nın %80’ine hitap ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..