Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

430 Beygir, 490 Nm Tork ve Aston Martin

 Yeni Aston Martin VantageBir İngiliz klasiği olan Aston Martin, Türkiye'yi şenlendiriyor! 007'nin yolunda DB9 GT Bond Edition ile tanışan Türkiye; yine , yeni bir Aston Martin modeliyle karşı karşıya...Yeni araç, bir Vantage...

İkonik stili, heyecan verici performansı ve özgünlüğü ustaların
elinden kazanan yeni Aston Martin Vantage serisi,spor otomobilsevenlerin karşısına çıkıyor..

Ödüllü dış tasarımıyla daha hızlı ve yüksek kontrol sağlayan Aston Martin Vantage serisinin tüm araçlarına dünya ile aynı anda Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar ile ulaşmak mümkün. Spor ve lüks otomobil alanında edindiği bilgi birikimini Aston Martin gücüyle birleştiren D&D Motorlu Araçlar, Aston Martin’in bütün modellerini Yeniköy’deki showroomunda spor otomobil tutkunlarına ulaştırmayı hedefliyor.



 

Daha yoğun ve güvenli sürüş
Yarış otomobillerinden esinlenilerek tasarlanan Aston Martin V8 Vantage daha keskin ve güçlü hale gelirken, yapılan iyileştirmelerle aracın dinamizmi, sürüş stili ve performans değerleri güçlendirildi. 7 ileri vitesli Sportshit II şanzımanı, iyileştirilen şasisi ve fren sistemiyle daha yoğun ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.
 



Vantage S serisi temel alınarak yapılan iyileştirmelerle V8 Vantage daha hızlı direksiyon kontrolü sağlarken, 380 mm çapındaki iki parçalı ve havalandırmalı, dökme demirden ön fren diskleri ve altı adet piston kaliperi, frenleme gücünü ve fren pedalının verdiği hissi ciddi düzeyde arttırıyor. Bu yeni fren sistemi, yokuşlarda daha hassas kontrol sağlayan Hill Start Assist (HSA) özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Bir önceki modele kıyasla 10 mm daha geniş lastiklere sahip bulunan V8 Vantage, mükemmel olan yol tutuşunu daha da arttırıyor, hem de direksiyonun daha iyi tepki vermesini ve frenlerin daha büyük güçle yola hükmetmesini tam anlamıyla mümkün kılıyor.

Yeni direksiyon mili, valf yapısı güncellenmiş hidrolik direksiyon pompası ve önceki modelde bulunan 17:1 oranına kıyasla daha hızlı 15:1 dişli oranı, yeni V8 Vantage’ın daha yüksek hassasiyetle kontrol edilmesini, daha çevik bir yapıya ve baştan sona zevkli bir sürüş için daha iyi bir geri besleme sistemine sahip olmasını sağlıyor.



 Yeni Aston Martin Vantage



Vantage S ve N400’den esintiler
V8 Vantage’da, aracın güçlendirilen performansını tamamlamak amacıyla Vantage S ve sınırlı sayıda üretilen N400 modellerinden esinlenilen bir dizi stil değişikliği de gerçekleştirildi. Alçaltılan ve aerodinamik ayırıcıyla eksiksiz hale getirilen ön tamponda motoru ve ön frenleri besleyen daha büyük bir hava girişine yer verildi. Arka tampona ise görselliği işlevsellikle bütünleyen bir yayıcı eklendi. Ayrıca özel olarak şekil verilen ve yarış otomobillerinden esinlenilen yan çıtalarla V8 Vantage’ın daha güçlü görüntüsü tamamlandı.


430 Beygir 490 Nm Tork
Vantage S ise Vantage serisinde en yüksek donanıma sahip, en yüksek performanslı ve sürücü deneyimine en çok odaklanan V8 motorlu model olmaya devam ediyor. Vantage S’in 7.300 devir/dakikada 430 bhp (436PS/321kW) güç, 5.000 devir/dakikada 490Nm (361 libre/fit) tork üreten daha güçlü motoru, standart donanımda bulunan, yakın dişli oranına ve yedi ileri vitese sahip Sportshift™ II otomatikleştirilmiş manuel şanzımanı mükemmel şekilde tamamlıyor.‘S’ modeline özel spor egzoz sistemi, sürüş deneyiminin yoğunluğuna tamamıyla uygun olarak heyecan verici bir egzoz sesi çıkarıyor ve aracın sportif kimliğini vurguluyor.

Vantage S’in yarış arabalarından ilham alınan aerodinamik paketindeki karbon fiber detaylar, görsel olarak onu V8 Vantage’dan mütevazı ve oldukça çekici biçimde ayıran bir görüntü sunuyor. ‘S’ modeli araçların içinde ise Aston Martin’in geleneksel, elde dikilmiş deri döşeme ustalığıyla çarpıcı modern tasarımı birleştirmek konusundaki eşsiz yeteneğini yansıtan, özenle hazırlanmış, şık iç döşeme ön plana çıkıyor. Firmanın Garmin ile birlikte geliştirdiği tam entegre uydu navigasyon sistemi de Bluetooth ve cruise control (hız sabitleme sistemi) özellikleri gibi standart donanımda yer alıyor.

2 yorum:

  1. Yollarda Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini, Porsche görmeye çok alıştık. Hangi futbolcu hangi ünlüyü görsem altında Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini, Porsche var. Aston Martin’in yaşattığı duygu ve hazzı hiçbiri yaşatamaz

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..