Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En ucuz, en az yakıt harcayan otomobil Türkiye'de

En ucuz otomobil Türkiye de satışa sunuluyor.
Alırken ucuz, kullanırken hesaplı, işinizi gören, kaliteli ve güzel olması; istenen özelliklerden biri.2014 yılında motosiket fuarında Bajaj standında sergilenen araç, şimdilerde en ucuz otomobil olarak gündemde yer alıyor.Hindistan üretimi otomobil, Kanuni marka motosiklet üreten Kuralkan tarafından Türkiye'ye


en ucuz otomobil satışa sunuluyor



getiriliyor.2014'te (Bajaj) RE 60 olarak adlandırılmış ve 20 beygir altı tek silindirli 216 cc lik motorla sergilenmişti. Bu teknik anlatım markanın internet sitesinde de yer almıştı.





20 beygir altı, olsa olsa 19 -19.5 beygir diye düşünülebilir!
http://bajaj.com.tr/re/70/re-60 adlı internet adresinde şu an itibarıyla aynı şekilde yazılı.
Bir yıl sonra aracın adı Qute oldu.Basında yazılanlara göre bir kaç gün içinde Türkiye satışı başlarken 16 ülkede de satışa sunulacak..





Aracın fiyatı ise 15 000 TL olarak ulusal basında haberleşirken

Kuralkan'ın http://satis.kuralkan.com.tr/detail.aspx?pid=TMB9403NDG

ve Sahibinde.com'un http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-diger-markalar-yeni-bajaj-qute-stoklarimizda-243661991/detay 
linklerinde 16 800 TL olarak veriliyor.


en ucuz otomobil satışa sunuluyor


Bajaj RE60 yeni adıyla Qute, tasarımı biraz basit görünüyor. Ancak trafikte bir Smart ve Twizy ile birlikte sıradışı otomobiller olarak ilginç bir üçlü olacaklar.. Kent içinde farklı bir alternatif olarak dikkat çekecek bu motosiklet motorlu, cimri aracın camları cama benzeyen naylondan oluşuyor!

Ucuz otomobil konusunda yine bir Hindistan firması Tata'nın Nano'su gündemde yer almış Hindistan'da satılmış ve bazı sorunları ortaya çıkmıştı.Nano şimdi GenX Nano adıyla üstelik otomotik vitesle Hindistan'da satışa sunuluyor. Ucuz otomobil olarak Dacia son yıllarda gönülleri fethetti..Lada'nın Vesta modeli çok hesaplı bir fiyatla satışa sunulması beklenirken Bajaj ;Qute ile otomobil dünyasını şaşırttı!

6 yorum:

  1. 20 beygir nedir abi yaaa :) Ekmek almaya bununla giderim artık :)

    YanıtlaSil
  2. 0.8 veya 0.9 litre olsaymış iyiymiş.Suzuki Alto gibi!

    YanıtlaSil
  3. Evet, 0.2 litrelik bir otomobil.
    o motordan 3tane olsa 60 beygirlik 0.6 litrelik moıtor olacakmış. Murat 124 ün motor gücü kadar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm anladım. Sonuçta gülmemek lazım bizim o da yok şu anda :) Ancak motor gücünü arttırmalılar bence. Elektrik motoru da olabilir ancak 50 beygirden az olmamalı.

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..