Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Üç Boyutlu Teknolojiler, Yeni Elektrikli Otomobillerde de kullanılıyor

 Elektrikli,ve öfkeliDünyanın en yeni elektrikli otomobil markalarından Faraday, Las Vegas'taki fuarda kendini gösterdi.Amerika'nın da en yeni otomobillerinden olan Faraday, 3 boyutlu teknolojilerin kullanılmasıyla ortaya çıkarıldı..Sıfır emisyonlu otomobilin tasarımı da sıradışı ve kışkırtıcı..Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan 3DEXPERIENCE Şirketi Dassault Systèmes, elektrikli otomobil şirketi
Faraday Future'un 3DEXPERIENCE platformuna geçtiğini duyurdu. Elektrikli otomobil şirketi tamamen elektrikli yeni aracının geliştirilmesi ve teslimatı için “Target Zero Defect” ve “Smart Safe & Connected” endüstri çözümlerini uygulamaya başladı. Bu yeni otomotiv konsepti geçtiğimiz hafta Las Vegas'taki CES 2016'da tanıtılmıştı.
Hem Faraday Future hem de Dassault Systèmes, bugünlerde insanlar ve arabaları arasındaki ilişkide gerçekleşmekte olan büyük değişimin farkında. Bu yeni otomobil neslinin gelişimi, üreticilerin klasik otomotiv tasarımı disiplinlerini İnternete bağlanabilirlik, alternatif güç kaynakları ve otonom sürüş teknolojileriyle entegre etmesini gerektiriyor. Faraday Future, Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformunu bu hızlı tasarım ve teknoloji entegrasyonunu olanaklı hale getirebilecek tek yenilikçilik platformu olarak gördü.

Faraday Future Ürün ArGe Kıdemli Başkan Yardımcısı Nick Sampson şunları söyledi: “Otomotiv deneyimi ile müşterilerimizin geriye kalan hayatı arasında bağlantı sağlamaya yönelik nihai hedefimizle araç tasarımına kullanıcı odaklı ve teknoloji öncelikli bir yaklaşım getiriyoruz. Dassault Systèmes’in müşteri deneyimi odağı ve eşsiz teknolojileri, piyasadaki en gelişmiş elektrikli araçlar sunmaya yönelik en iddialı programımızı gerçekleştirmemize olanak tanıyacak. Dassault Systèmes’in ‘Target Zero Defect’ ve ‘Smart Safe & Connected’ gibi endüstri çözümü deneyimleri Faraday Future'un karar vermesini kolaylaştırmıştır.”
 Elektrikli,ve öfkeli


3DEXPERIENCE platformunu temel alan “Target Zero Defect” ve “Smart Safe & Connected” endüstri çözümü deneyimleri, dünya çapında 400'den fazla çalışanı bulunan şirkette iki hafta içinde uygulamaya koyuldu. Faraday Future'un üretimi, daha önce herhangi bir diğer çözümle mümkün olmayan bir şekilde tasarlamasına, simüle etmesine ve hazırlamasına olanak tanıyor.

Dassault Systèmes Ulaşım ve Mobilite Sektörü Başkan Yardımcısı Olivier Sappin şunları söyledi: "Faraday Future ulaşım ve mobilite sektörünü dönüştürmeye çalışmaktadır. Dassault Systèmes ile ortak olmayı seçerek, hızlı bir şekilde uygulamaya koyulan ve hızlı ve iddialı geliştirme takvimine uyum sağlayan kanıtlanmış bir çözüme sahip oldular. Faraday Future 3DEXPERIENCE platformunu hızlı bir şekilde benimsemiş ve otomotiv ve yüksek teknoloji sektörlerindeki kapsamlı deneyimimizin avantajlarından faydalanmaya başlamıştır.”

Faraday Future'a konsept otomobilini gerçeğe dönüştürmesinde yardımcı olmasına ek olarak 3DEXPERIENCE platformundan, Faraday Future’un Kuzey Las Vegas'ta inşa edilmekte olan üretim tesisinde de faydalanılacak. Dassault Systèmes’in “Lean Production Run” dahil üretim için endüstri çözümü deneyimleri, Faraday Future gibi şirketler tarafından tesis iyileştirme, kalite kontrolü ve tesis operasyonlarında gerçek zamanlı görünürlük için kullanılıyor. 3DEXPERIENCE platformunun üretim becerilerinin zenginliğinden faydalanan Faraday Future, en yüksek modern standartlara dayalı bir yüksek teknoloji fabrikası inşa edebilecek ve gelecekte yeni nesil otomobillere yönelik talebin bir adım önünde olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..