Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En popüler, en köklü amatör yarışlara NGK Spark Plug RaciNGK damgası

 2016 yarış sezonu Nisan ayında start alacak. RaciNGK ekibi daha şimdiden yoğun bir şekilde önümüzdeki sezona hazırlanıyor. 2015'ten sonra 2016 yılında da Almanya VLN Dayanıklılık Şampiyonası'nda yer alacak.. En çok ilgi gören, izlenen ve en köklü amatör motor sporları serileri arasında yer alan şampiyonaya 200’ü aşkın uluslararası ekip katılıyor.
2015 yılında NGK Spark Plug Europe’ın ekibi olan RaciNGK da ilk defa katıldı ve son derece başarılı oldu.

Yeni sezona hazırlıklar çoktan başlamış durumda.
Tarihindeki 39. VLN şampiyonasının düzenlendiği 2015 yılında yarışlara yeni bir ekip dâhil oldu: NGK Spark Plug Europe, VLN’nin SP8 kategorisinde kendisine ait bir araçla katıldı. Çeşitli pilotlardan oluşan bir takım, Ferrari 458 Challenge otomobiliyle RaciNGK ekibi adına yarışlara çıktı.
NGK logosunu taşıyan İtalyan süper spor arabası seriye etkileyici bir giriş yaparak, katıldığı SP8 kategorisinde son iki yarışı kazandı. Daha da dikkat çekici olan ise, her iki yarışta, gerek aracın gerekse pilotların genel VLN klasmanında da olağanüstü derecelere ulaşması idi. Ekibimiz, gösterdiği müthiş performansla bu birinciliklerden başka sezon boyunca üç ikinciliği de elde etti.

“Yarışlar ve özellikle de dayanıklılık yarışları, NGK Spark Plug Europe için ideal bir platform oluşturuyor”diyen Doğu Avrupa Yenileme Pazarı Genel Müdürü Tufan Baysal, sözlerine şöyle devam etti: “Araçta yer alan NGK ve NTK marka buji ve sensörleri, en zorlu testten geçiriliyor. Her yeni yarışta ürünlerimiz, amansız bir rekabet baskısı karşısında teknolojik gücünü kanıtlıyor.”
 2016 yarış sezonu Nisan ayında start alacak. RaciNGK ekibi daha şimdiden yoğun bir şekilde önümüzdeki sezona hazırlanıyor.

Bir şey kesin: Yarışların tekrar başlamasına sadece birkaç ay kaldı! 2016 yarış sezonu Nisan ayında start alacak. RaciNGK ekibi daha şimdiden yoğun bir şekilde önümüzdeki sezona hazırlanıyor.
NGK hakkında: NGK, bujilerin, kızdırma bujilerinin ve lambda sensörlerinin dünya çapında lider tedarikçisidir. Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri ve satış teşkilatları bulunan şirket, toplam 13 bin çalışanıyla yılda yakl. 2,7 milyar Avro ciro elde etmektedir.
Tüm kıtalarda faaliyet gösteren NGK’nın 43 grup şirketi, 24 üretim tesisi ve 5 teknoloji merkezi bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..