Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

23 Nisan Çocuk Bayramıyla Mercedes-Benz Bahar Rallisi Başladı

Çocukların bayramında, otomobilseverler de renkli anlar yaşıyor..Bugün (23 Nisan 2016 Cumartesi) “Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016”  yüze yakın birbirinden değerli, farklı verenkli klasik otomobil ile İstanbul Park,  Mercedes - AMG Lounge’dan start alarak yarış başladı.





Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış
Direktörü Şükrü Bekdikhan, “Geçen sene Klasik Otomobil Kulübü ile başlattığımız işbirliğini bu sene de sürdürmekten son derece mutluyuz.




 Otomobilin doğuşunun 130.yılında Mercedes-Benz Türk olarak ikinci defa Klasik Otomobil Kulübü’nin ana sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. Muhteşem görüntülere sahne olacak ve hepimize nostalji havasını sonuna kadar hissettirecek Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016’nın tüm katılımcılara ve izleyicilere keyifli bir gün yaşatmasını diliyoruz.”dedi.




Klasik araçlardan nostaljik görüntüler
100’e yakın otomobilin katılımıyla gerçekleşen Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016, klasikleri bir araya getirerek  güzel görüntüler oluştururken klasik otomobil tutkunlarını tekrar biraraya getirdi. Ralli, İstanbul ve çevresinde yaklaşık 220 km’lik bir parkurda ve 6 özel etapta gerçekleşecek.




Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016, İstanbul Park, Mercedes – AMG Lounge’dan başlayan bir parkur üzerinden İzmit’e kadar uzanıp yarışa start verilen İstanbul Park, Mercedes – AMG Lounge’da son bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..