Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Simin; Mitsubishi Lancer Evo ile...

 Mitsubishi li Simin Bıçakçıoğlu ilk sırada2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sezonun ilk yarışı olan “Saygılı Rulman Ege Rallisi” ni, Kadın Pilotlar klasmanında birincilikle bitiren Simin Bıçakcıoğlu,  aynı zamanda son 4 yılın Kadın Pilotlar birincisi ünvanına sahip.Bıçakçıoğlu'nun yarıştığı otomobil ise  bir Mitsubishi Lancer Evo IX.mits

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ile Serkan Okan co-pilotluğunda yarışan
Bıçakcıoğlu, CPM Yazılım ve Palamut Group ana sponsorluğunda Klass Magazin, A&S Transport katkılarıyla yer aldığı mücadelede; “Ege Rallileri her sene oldukça keyifli geçiyor. Ralliseverlerin ilgisi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüksekti.
Şampiyonanın ilk ayağı olan Ege Rallisi’ne hazırlanırken aklımızda sadece kazanmak vardı. Geçtiğimiz sezon kaldığımız yerden devam etmek motivasyonumuzu da yükseltti. Bu sezon birincilik serimi 5 yıla çıkarmak ve Türkiye otomobil sporları tarihine şahsım ve takımımın adını altın harflerle kazımak istiyorum. Sırada Marmaris Rallisi var, ufak bir dinlenme sürecinin ardından hazırlıklarımıza başlayacağız.“ dedi.
 Mitsubishi li Simin Bıçakçıoğlu ilk sırada


İzmir’den start alan Türkiye Ralli Şampiyonası sırasıyla; Marmaris, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, İstanbul’dan sonra 20-23 Ekim tarihleri arasında Intercity İstanbul Park Pisti’nde düzenlenecek olan “Otomobil Sporları Festivali” ile devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..