Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lexus LC 500, şehiriçinden sonra dağ yollarında

 Yeni Lexus LC500 dağ yolarında geziyor Yeni Lexus LC500, teknolojik, çekici  ve güçlü olduğu kadar bir doğa aşığı...En yeşil en uzak  ve en yüksek yollarda karşınıza çıkabilir!!
 2013 yılında  ilk kez, yeni film yapımcılarını desteklemek ve geliştirmek amacıyla başlayan “Lexus Kısa Filmler” projesi, yeni kısa filmler ile dikkat çekmeye devam ediyor.
2017 yılından itibaren tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de satışa sunulacak olan Lexus LC500 ile çekilen son kısa filmLexus’un resmi Youtube kanallarında yayına girdi. Bu özel video çekimlerine Youtube’da “LC 500 mountain” kelimelerini aratarak ulaşılabiliyor.

İspanya’nın Sierra Nevada dağında çekilenbu kısa filmde, LC500’ün dinamik özellikleri zorlu dağ yollarında gözler önüne serildi. Dağ yollarında yankılanan sesiyle süper spor otomobil dünyasında yeni bir soluk getireceğinin ipuçlarını veren LC 500, 467 bg üreten benzinli V8 motoru ve dünyada lüks bir otomobilde ilk kez sunulacak 10 ileri otomatik şanzımanıyla teknoloji gösterisi de yapıyor. Bu modelin aynı zamanda hibrit motorlu olan LC 500h versiyonu da satışa sunulacak.
 Yeni Lexus LC500 dağ yolarında geziyor


20 kişilik çekim ekibiyle gerçekleştirilenkısa filmde, LC 500’ün dağ yollarının keskin virajlardaki performansı gösteriliyor. Dünyanın en parlak dörtprojektörünün kullanıldığı çekimlerde, birçok farklı teknik kullanıldı.
LC 500’ün fark yaratan özellikleri arasında karbon fiber tavan, yüksekliği ayarlanabilen arka kanat ve magnezyum vites kulakçıkları gibi özellikler bulunuyor. 2016 Detroit Otomobil Fuarı’nda gösterildikten sonra büyük beğeni toplayan LC 500, tanıtımının ardından birçok tasarım ödülü alarak otomobil tutkunlarını sabırsızlandırmaya başladı.
Videoya ulaşmak için: https://www.youtube.com/results?search_query=LC+500+mountain

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..