Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni BMC'den haber var!

BMC; internet sitesinde küçük güncellemeler yaparken yeni bir tanıtım videosuda yayınlamış .Video da , Yeni Procity modeline dair detaylar ve yeni çekici dikkat çekiyor.Procity, Probus modellerindeki fiyatlar da Eylül 2016 itibarıyla yenilendi.
Bu modellerin yanında Profesyonel ve





415 Serileri'de www.bmc.com.tr adlı resmi internet sitesinde Euro 5 normlarına uygun motorlarla bulunurken otobüs serileri artık Euro 6 motorlarla da satış listesinde yer alıyor.Listelere göre kamyonların fiyatları 104 927 TL ile 95 258 Euro, otobüsler ise    398 000 TL   ile  234 407 Euro    arasında değişiyor.Kamyon grubu için yetkili satıcıların listesine de yer verilmiş.




 BMC, daha önce Transist Fuarı'nda sergilenen turizme yönelik Procity ile yeni modele geçiş yapacak gibi görünüyor. Yanlardaki eğimli çizgiler yeni tasarlanan araçta da olacak!
 Yeni BMC yakında..


Her ne kadar tasarım değişebilirse de çok radikal yenilikler maliyeti de artıracağından şimdilik zor görünüyor.Diğer taraftan Mercedes Benz'in yeni araçları Travego ve Connecto, Neoplan Tourliner, Temsa Safir deki gibi önceki modelin izinden gidecek araçta öncelikli olarak ön yüz ve farlar değişime uğrayacak!Zaten tanıtım videosunda da bu görülüyor.

BMC; otobüs, kamyon ve askeri aracın yanında motor, traktör ve otomobilde üretecek




Yeni çekicinin de en az 3 tane üretildiğini görüyoruz!Duyumlara göre; araç tescil aşamasında.Araç, İveco kabinden etkilenmişe benziyor (!). Profesyonel'in biraz daha geliştirilmiş modeli yada rakiplerinden farklı ve basitlikten uzak olsa İzmirli aracın taliplisi çok olacak..




Son bilgilere göre kısa vadede  BMC'nin üretmesi zor görünen hafif ticari araçta Megastar için Ağustos ayında marka başvurusu yapılmış!


2 yorum:

  1. Sonunda beeeeeeee. Yeni çekiciyi bekliyorum :D Megastar tekrar mı üretilecek onu anlamadım?

    YanıtlaSil
  2. Türk Patent Enstitüsü nden model ismi için başvuru yapılmış. Hafif ticari aracın Şimdilerde üretilmesi zor çünkü öncelikli olarak savunma araçları, otobüs ve yeni kamyon sırada. Birde Karasu daki yeni fabrika olayı var.Diğer taraftan silahlı kuvvetlerin açtığı zırhlı pikap ihalesine katılıyor BMC.Demek bu yönde bir çalışma var!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..