Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lexus ile farklı bir yolculuk başlıyor

Ünlü Japon otomobil markası Lexus;  konforlu ve lüks otomobillerini, yeşil ve mavinin birleştiği coğrafyalarla, ünlü sağlık merkezleri ve  mekanlarla birleştiriyor.Günümüzde bloglar ; sosyal medyanın, haberleşmenin, tarafsılzığın ve taraflılığın, farklılığın ayrıca kolay ulaşılabilirliğin  adresleri olurken Lexus markasıda artık bu kulvarda da var olacak...
 Lüks kelimesine yeniden ve farklı bir bakışı  getiren Lexus, yeni açtığı blogu ile lüks yaşam tarzı hakkında da bilgiler paylaşıyor. Lexus bu blogu için Tarihçi, Seyahat Yazarı ve Profesyonel Rehber olarak lüks rotalar hakkında eşsiz bilgilere sahip Saffet Emre Tonguç ile işbirliği başlattı. 



Saffet Emre Tonguç, blogda yer alan “Lexus ile Lükse Yolculuk” isimli yazı dizisinde lüks yaşam tarzını yansıtan rotaları yazıyor. Okuyuculara her ay dünyanın en ilginç ve en çok merak edilen yerleri hakkında bilgiler sunulan bu blogda Tonguç, yazdığı destinasyonlardaki en özel mekanları ve ziyaret noktalarını tarihi bilgileriyle birleştirerek kendine has üslubuyla Lexus için anlatıyor.
Blog sayfasına http://turkiye.lexus.com.tr/blog/ adresinden ulaşılıyor. 





Lexus kullanıcılarının ve takipçilerinin keyif alacağı blog sayfası, okuyucuları yeni bir lüks anlayışı ile buluşturuyor. İlerleyen dönemlerde Lexus’un yeni blog sayfasında seyahatin yanı sıra modadan sağlığa lüks yaşam tarzını yansıtan pek çok konuda yazılar yayınlanması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..