Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Hyundai Accent Geliyor

Hyundai'n bir dönem Türkiye'de de ürettiği sedan modeli Accent, 2018 modeliyle otomobilseverlerin önüne çıkmaya hazır.Tasarımıyla Yeni Elantra'ya yaklaştığı gözlenen otomobil, 16 Şubat  2017'de Kanada'da gerçekleştirielecek olan Toronto İnternational AutoShow Fuarı'nda gün yüzüne çıkacak.



 B sınıfı kompakt sedan Accent; ön tasarımı, farları , C sütunuyla Elantra'ya yaklaışrken güncel modelde kullanılan 4 silindirli, 137 beygirlik  1.6 litrelik motorun yeni modelde de kulanılıp kullanılmayacağı belli değil.





 
Özellikle, i30, Tucson, Elantra gibi Hyundai modellerinin ön yüzündeki karakteristik ızgara artık Yeni Accent modelinde de yer alırken aileyle bütünleşmiş olacak. Bazı markaların küçük sedanları diğer serilerdeki  otomobillerden özellikle ön tasarım olarak farklı çizgilere sahip.Yenilenen Accent, artık aileden olacak!







3 yorum:

  1. Profilden ve arkadan Elantra'ya önden ise yeni kasa Genesis'e benziyor. Anlaşılan Hyundai yine çok karma bir otomobil yapmış. Tıpkı yeni i30 da yaptığı gibi. Güncel kasa Accent Blue tam bir rezalatti ve asla parasını hakeden bir araç değildi. Accent Blue asla alınmayan bir otomobil Blue yerine Era'yı tercih ederim

    YanıtlaSil
  2. Evet, Toyota'nın bazı dış tasarım konusu gibi Hyundai markasıda eleştiri alıyor.Accent Era daha güzel bir otomobildi.

    YanıtlaSil
  3. Yılmaz bey Koreliler bile bugün Japonya ile yarışır hale geldiler. Koreliler'in bu başarısı bence asla tesadüf değil. Hyundai'nin bence Toyota'dan iyi bir tasarım ve kalite çizgisi var. Yeni i30 ve Elantra modellerini saymazsak. Hyundai CEO'su bile yaptığı açıklamada "Japonları tasarım, kalite, teknoloji konusunda geride bıraktık" diye bir açıklama yapmıştı. Adam haklı beyler Koreliler kendini geliştirirek ileriye doğru gitmeye devam ederken Japonlar gerilemeye devam ediyorlar

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..