Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Citroen C-ELYSÉE, Türkiye'de

Türkiye'de en çok satılan Citroen modeli C-Elysée; yenilenerek Türkiye yollarına çıktı..
3 kez FIA WTCC (Dünya Binek Otomobil Şampiyonası) Şampiyonu olan araç, ilk imal edildiği 2012'den bu yana dört yüz bin adet satıldı.




B sınıfı sedanlar içinde, en geniş arka koltuk mesafesini sunan C-Elysée, Citroën Advanced Comfort Programı sayesinde daha ergonomik ve daha iyi süspansiyonlara sahip.Yine sınıfının en hesaplı modellerinden olan model, yeni ön tampon ve ızgara, üç boyutlu arka LED far grubu, üç boyutlu 16 inch jantlar ve yeni gövde renklerine,  Car Play özellikli mirror screen 7 inch dokunmatik ekran gibi üst donanıma sahip.




Yeni C-Elysée, Türkiye’nin yol ve iklim koşulları için dayanıklı, yüksek konfor sunan, düşük yakıt tüketimi sağlayan en uygun otomobillerden biri olarak 1.6 e-HDi 92 HP dizel ve 1.2 Puretech 82 HP benzinli motor seçenekleri mevcut.


 


46 bin adedi aşkın satış rakamıyla, markanın Türkiye pazarındaki en popüler modeli olan C-Elysée, dokunmatik tablet özellikleri gösteren multimedya sistemi “Mirror Screen” ile de satın alınabiliyor. Mirror Screen donanımı, Apple CarPlay ve Mirror Link ile uyumlu yapısıyla akıllı telefonlar ile entegre edilebiliyor. Telefon üzerinden ses tanıma ve komut özelliğini de barındıran sistem, bağlantı kurulan cihazlardaki müzikleri de çalabiliyor. Telefon rehberine ulaşım ve geri arama imkanı da sunan multimedya sistemine direksiyon üzerinden de kumanda edilebiliyor.




Yeni Citroën C-Elysée’de bir benzinli bir de dizel motor seçeneği bulunuyor. 
1.6 e-HDi motor 92 HP güç ve 230 Nm tork sunuyor. Ortalama yakıt tüketimi 4,1 lt/100 km olan aracın emisyon değeri 108 g/km. Yeni Citroën C-Elysée 1.2 Puretech ise 82 HP güç ve
 117 Nm değerlerine sahip. 
Ortalama yakıt tüketimi 4,9 lt/100 km olan aracın emisyon değeri 114 g/km.


Yeni Citroen C-Elysée’nin mevcut versiyonu (1.6 HDi) 64 600 TL'den satılırken
1.6 HDi motorlu yeni versiyon 69 300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
1.2 Puretech motorlu yeni modelin fiyatı ise 59 500 Türk Lirası'ndan başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..